Închide meniul

Constantin Budescu, pus să slăbească chiar înainte de Sărbători: „5-7 kilograme neapărat!”. Mesajul primit de la şefii Petrolului

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2022, 23:07

Constantin Budescu, pus să slăbească chiar înainte de Sărbători: „5-7 kilograme neapărat!. Mesajul primit de la şefii Petrolului

Constantin Budescu, pus să slăbească chiar înainte de Sărbători: "5-7 kilograme neapărat!"

Constantin Budescu şi soţia lui / Instagram

  • Constantin Budescu, pus la regim de şefii Petrolului
  • Anunţul făcut de preşedintele „lupilor”

Constantin Budescu a fost pus să slăbească, chiar înainte de Sărbători, de şefii Petrolului. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a fost anunţat că trebuie să se întoarcă din vacanţă cu cel puţin cinci kilograme mai puţin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Budi” intră la regim de Crăciun şi Revelion. „Dacă va da jos din kilograme, ne va ajuta și mai mult„, a declarat preşedintele „lupilor galbeni”.

Constantin Budescu, pus să slăbească chiar înainte de Sărbători

Claudiu Tudor a anunţat că nu se gândeşte că ar putea rămâne fără Budescu în această iarnă. Universitatea Craiova este una dintre echipele care şi-ar dori să îl transfere pe „Budi”.

Reclamă

(n.r. Vrea să plece Budescu?) După ultimul meci am petrecut împreună și nu mi-a spus nimic (n.r. râde). Se simțea așa de bine încât a cântat jumătate de oră. S-a atașat foarte mult de această echipă și cred că aici ar trebui să-și termine cariera din punctul meu de vedere. Budi este un zăpăcit, dacă pică bomba lângă el, o dă cu piciorul la o parte (n.r. râde).

Ne aduce valoare, un băiat care menține atmosfera în vestiar. O să-l rugăm să mai slăbească 5-7 kilograme neapărat, pentru că are mare nevoie de acest lucru. Ne-a ajutat la ultima etapă și cu siguranță, dacă va da jos din kilograme, ne va ajuta și mai mult”, a declarat Claudiu Tudor pentru prosport.ro.

Reclamă

De Budescu se leagă şi speranţele Petrolului la clasarea pe un loc de play-off. Galben-albaştrii încheie anul pe locul 8. Au 30 de puncte, cu 3 mai puţin decât ocupanta locului 6, Hermannstadt.

Constantin Budescu a câştigat la TAS. Va primi o avere

Constantin Budescu a câştigat la TAS procesul cu fostul său club, Al-Shabab. Internaţionalul român a scăpat de griji şi va primi o sumă uriaşă. Mijlocaşul ofensiv de 33 de ani a primit cea mai bună veste.

Budescu a ieşit victorios la Lausanne. Astăzi a aflat că a câştigat procesul cu arabii şi că va primi compensaţii de 1.9 milioane de euro. Se adaugă şi alte costuri, astfel că „Budi” va încasa peste 2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Se respinge cererea făcută de către Al Shabab Football Club în întregime. Acceptă cererea reconvențională a lui Valentin Constantin Budescu […]. Încheierea unilaterală a contractului din 01.07.2018 dintre fotbalist și Al Shabab FC a avut o cauză justă„, se arată în documentul TAS.

Constantin Budescu a avut şi o primă reacţie după ce a primit verdictul final.

Este o decizie bună pentru mine, vă dați seama. Știam că dreptatea este de partea mea. Dincolo de ce zice unul sau altul, eu am fost și rămân un profesionist. Așa am fost și la ei, au fost foarte încântați de evoluția mea. Asta până s-a schimbat conducerea și antrenorul. Au adus un alt număr 10 la echipă, căci aveau de făcut transferuri, vă dați seama. Fără să mă vadă cum joc. Mie îmi place fotbalul, vreau să joc, să marchez, să fac spectacol. Nu pot să stau pe margine„, a spus Budescu pentru playsport.ro.

Budescu a fost cumpărat de Al-Shabab de la FCSB cu 2.5 milioane de euro. Marius Şumudică a insistat pentru mijlocaşul român. După ce l-au demis pe Şumudică, arabii au încercat să scape şi de jucătoru l român. Noul antrenor l-a trimis să se antreneze singur, moment în care Budescu s-a întors în ţară.

Al-Shabab l-a dat în judecată pe Budescu şi a cerut compensaţii uriaşe pentru întreruperea contractului. FIFA le-a dat dreptate şi l-a somat pe Budescu să achite clubului 725.000 de dolari. Internaţionalul român nu a acceptat şi şi-a căutat dreptatea la TAS. A câştigat procesul şi a scăpat de orice griji. Nu va mai fi nevoit să achite niciun ban. În schimb, va încasa 2 milioane de euro!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul
Liga 1 • 22 mart., 17:29
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul. Assist-uri geniale ale lui „Budi” la golurile constănţenilor
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum
Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 mart., 8:14
Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova