Închide meniul

Constantin Budescu ameninţă FCSB: „Ne dorim în playoff! Mai am puţin şi revin sută la sută!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 noiembrie 2022, 20:57

Constantin Budescu ameninţă FCSB: „Ne dorim în playoff! Mai am puţin şi revin sută la sută!

Constantin Budescu ameninţă FCSB

Hepta

Constantin Budescu ameninţă FCSB, după ce Petrolul s-a impus cu UTA, scor 2-1, şi se află pe ultimul loc care asigură prezenţa în playoff. Petrolul are 6 puncte peste FCSB, dar şi 3 meciuri mai mult disputate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu spune că mai are puţin şi va reveni la forma maximă pentru a ajuta Petrolul să prindă playoff-ul. Petrolul e prima echipă pe care FCSB trebuie să o depăşească pentru a prinde un loc în playoff.

Constantin Budescu ameninţă FCSB

Sunt trei puncte importante. Este bine că am depășit acea pasă proastă. Avem trei victorii la rând și e foarte bine. Trebuie să o luăm pas cu pas. Avem meciul din Cupă, apoi partida cu Sepsi și apoi va veni o pauză. A fost o primă repriză dificilă, apoi am reușit să marcăm de două ori. Am primit gol și am terminat cu emoții. Sunt din ce în ce mai bine. Mai am puțin și revin la sută la sută.

Se poate, chiar dacă nu era stabilit ca obiectiv, ne dorim să jucăm în play-off. Avem un grup unit, chiar formăm o familie. Toate sunt în regulă și sperăm să meargă la fel în continuare”, a spus Constantin Budescu la digisport.ro, după Petrolul – UTA 2-1.

Antrenorul celor de la Petrolul, Nae Constantin, rămâne cu picioarele pe pământ şi spune că obiectivul este evitarea retrogradării. De asemenea, tehnicianul ploieştenilor l-a criticat şi pe Irobiso, cel care a fost eliminat cu UTA.

Reclamă

E important că am câștigat, cu asta rămânem, cu cele trei puncte. Cred că suntem bine în momentul ăsta. Irobiso nu avea voie să facă gestul ăla. E roșu fără discuție. Sunt supărat pentru că făcuse un meci bun. Probabil va fi suspendat două etape. Ne descurcăm, avem oameni să îl înlocuiască.

Muncim mult în condiții grele. Vorbesc despre partea sportivă. Ne chinuim cu terenul de antrenament. Nu știm niciodată unde ne antrenăm, dar nu vreau să mă plâng. Muncim mult, e adevărat, iar asta se vede în teren.

Obiectivul meu personal este următorul meci. Ne dorim să câștigăm meciul din Cupă. Următorul meci din campionat e cu Sepsi și ne dorim să scoatem maximum. Obiectivul clubului este evitarea retrogradării. Despre play-off sau play-out putem vorbi la finalul sezonului regulat. Lupta e grea în continuare.

Reclamă 4 / 0/3

Irobiso nu cred că va fi sancționat. La noi sunt și așa bani puțini. Trebuie să învețe din asta. O să îl mustrăm puțin, îl punem să dea o bere și o pizza la băieți”, a declarat Nae Constantin.

Petrolul, a treia victorie consecutivă în Liga 1

Petrolul Ploieşti a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 2-1 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii 1. Brazilianul Jair a deschis scorul pentru gazde, din penalty (52), după un henţ comis de Andrei Chindriş la centrarea lui Christian Irobiso, apoi atacantul nigerian a majorat diferenţa (67). UTA a redus din diferenţă prin nigerianul Philip Otele (76).

Petrolul a încheiat meciul în zece oameni, după ce Christian Irobiso a fost eliminat (90+5) pentru lovirea cu piciorul a lui Erjon Hoxhallari. Petrolul a reuşit a treia sa victorie consecutivă, după o serie de cinci înfrângeri.

UTA, la primul meci cu antrenorul Laszlo Balint pe banca tehnică în acest al doilea mandat, a ajuns la şapte meciuri consecutive fără victorie, un egal şi şase eşecuri.

Recomandări
  • Constantin Budescu ameninţă FCSB
  • Petrolul a învins UTA cu scorul de 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și