Închide meniul

Petrolul – UTA 2-1. Jair şi Irobiso, show total cu „Bătrâna Doamnă”. Otele marcat şi el. Ploieştenii pun presiune pe FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2022, 19:50 / Actualizat: 5 noiembrie 2022, 21:03

Petrolul – UTA 2-1. Jair şi Irobiso, show total cu „Bătrâna Doamnă. Otele marcat şi el. Ploieştenii pun presiune pe FCSB

Petrolul

Jucătorii de la Petrolul, după un meci/ Hepta

Petrolul – UTA 2-1. Ploieştenii au ajuns la 26 de puncte şi pun presiune pe cei de la FCSB. Echipa lui Nae Constantin are cu 6 puncte mai mult decât cea a lui Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul Ploieşti a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 2-1 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii 1.

Petrolul, a treia victorie consecutivă în Liga 1

Brazilianul Jair a deschis scorul pentru gazde, din penalty (52), după un henţ comis de Andrei Chindriş la centrarea lui Christian Irobiso, apoi atacantul nigerian a majorat diferenţa (67). UTA a redus din diferenţă prin nigerianul Philip Otele (76).

Petrolul a încheiat meciul în zece oameni, după ce Christian Irobiso a fost eliminat (90+5) pentru lovirea cu piciorul a lui Erjon Hoxhallari. Petrolul a reuşit a treia sa victorie consecutivă, după o serie de cinci înfrângeri.

UTA, la primul meci cu antrenorul Laszlo Balint pe banca tehnică în acest al doilea mandat, a ajuns la şapte meciuri consecutive fără victorie, un egal şi şase eşecuri.

Reclamă

Petrolul – UTA 2-1

Min. 90+5: FINAL DE MECI! Petrolul a câştigat partida cu UTA şi se menţine pe loc de playoff.

Min. 76: GOOOL UTA! Otele a marcat, iar finalul este unul încins.

Min. 67: GOOOL Petrolul! Irobiso a majorat diferenţa, după ce l-a driblat şi pe portarul de la UTA!

Reclamă 4 / 0/3

Min 52: GOOOL Petrolul! Jair a deschis scorul dintr-un penalty acordat cu VAR. Chindriș a făcut henț în careu

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start

Petrolul: Vâlceanu – Mathaus, Meijers, Huja – Borța, Seto, Jair, Țicu – Cioiu, Irobiso, Grozav

Rezerve: Leitner – Budescu, Pashov, N. Olaru, Velisar, M. Bratu, Cebotaru, Tucaliuc, L. Dumitriu

Antrenor: Nicolae Constantin

Reclamă

UTA: Fl. Iacob – Dobrescu, Chindriș, Hoxhallari, Abeid – P. Anton, Batha – Stahl, R. Pop, Otele – Postolachi

Rezerve: Balauru – Isac, Ubbink, Fl. Matei, Negoescu, Jobello, Keșeru, C. Maxim, Cibi

Antrenor: Laszlo Balint

Petrolul vine după două victorii consecutive în Liga 1. Trupa lui Nae Constantin le-a învins pe FC Argeș, cu scorul de 2-0, și pe Voluntari, la limită, scor 1-0, în ultima rundă.

„Lupii galbeni” se află pe locul 6 în clasament, având 23 de puncte, după 16 runde disputate. Cu o victorie, Petrolul o poate egala pe Hermannstadt, ocupanta locului cinci.

De cealaltă parte, UTA se scufundă. Arădenii au ajuns pe penultimul loc din Liga 1, având 16 puncte, la egalitate cu FC U Craiova 1948 și Chindia. UTA nu au mai reușit să se impună în campionat de șase runde, interval în care au înregistrat o remiză cu CFR Cluj.

Laszlo Balint a fost numit din nou antrenor la UTA. Tehnicianul i-a mai pregătit pe arădeni între 2019 și 2022, și era liber de contract după încheierea înțelegerii cu Universitatea Craiova, de la începutul sezonului.

În meciul tur, UTA s-a impus cu 2-0, grație „dublei” de senzație reușită de David Miculescu, jucător care a ajuns între timp la FCSB.

Echipele probabile:

Petrolul: Leitner – Mathaus, Meijers, Huja – Borta, Seto, Jair, Țicu – Grozav, Irobiso, M. Bratu
Antrenor: Nae Constantin

UTA: Balauru – Vukcevici, Benga, Chindriș, Abeid – Cascini, Batha – Jobello, Pop, Otele – Postolachi
Antrenor: Laszlo Balint

Recomandări
  • Petrolul – UTA 2-1
  • Primul meci după revenirea lui Laszlo Balint

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și