Închide meniul

Constantin Budescu, gol de senzaţie în Petrolul – Mioveni. Răspuns în stilul caracteristic pentru critici!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2023, 18:01

Constantin Budescu, gol de senzaţie în Petrolul – Mioveni. Răspuns în stilul caracteristic pentru critici!

Constantin Budescu, gol de senzaţie în Petrolul - Mioveni

Constantin Budescu, reuşită spectaculoasă pe Stadionul Ilie Oană / Captură Digisport

Constantin Budescu a marcat un gol de senzaţie în meciul Petrolul – Mioveni, din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 34 de ani a reuşit o „bijuterie” de execuţie, cu care a deschis scorul pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Budi” a dat lovitura în minutul 10, după centrarea lui Seniko Doua. Decarul „lupilor” a reluat din prima, din afara careului, şi nu i-a dat nicio şansă lui Greab.

Constantin Budescu, gol de senzaţie în Petrolul – Mioveni

Constantin Budescu a trimis mingea spre vinclu şi a sărbătorit alături de coechipieri. A fost al doilea gol pe care l-a marcat după revenirea la Petrolul. Nu mai înscrisese din luna octombrie, din victoria cu 2-0 cu FC Argeş.

VEZI AICI GOLUL LUI BUDESCU!

Budescu a încheiat şi „seceta” prahovenilor, de acasă, împotriva lui CS Mioveni. Petrolul avea nu mai puţin de patru meciuri în care nu reuşise să înscrie în poarta echipei antrenate în prezent de Nicolae Dică.

Reclamă

Starul galben-albaştrilor le-a răspuns astfel în stilul caracteristic pentru criticii săi. Budescu a fost arătat cu degetul, în acest an, că are mai multe kilograme în plus.

Petrolul a câştigat cu acelaşi scor, 1-0, ultimele trei partide din Liga 1. Le-a învins pe FC Argeş, UTA şi FC U Craiova 1948. Aşa a ajuns, înaintea acestei etape, pe locul secund în play-out.

Constantin Budescu a avut o replică golănească

Constantin Budescu a oferit o replică golănească după imaginile devenite virale cu el în bluză mulată, de la finalul meciului Petrolul – Universitatea Craiova 0-1. „Magicianul” Petrolului i-a „taxat” pe cei care l-au criticat pentru că ar avea câteva kilograme în plus. După fluierul de final al partidei de pe „Ilie Oană”, Constantin Budescu și Andrei Ivan au făcut schimb de tricouri, iar momentul a fost surprins de camerele TV.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu a rămas într-o bluză mulată, iar comentatorul meciului l-a „taxat” imediat. „Nu ar trebui să i se permită să joace fotbal!”, a fost concluzia aspră a acestuia, când a văzut imaginile cu mijlocașul de 34 de ani.

În primă fază, Constantin Budescu a explicat că „nu-l avantajează maleta”, după schimbul de tricouri cu Ivan. Ulterior, mijlocașul Petrolului a oferit un nou răspuns, mult mai acid, pe rețelele sociale. Budescu nu și-a iertat contestatarii și a folosit o expresie suburbană, după ce fizicul său a devenit subiect de discuție în fotbalul românesc.

Nu mai căutați cancanu’, mai bine îmi sugeți… burta (nu de alta dar mai slăbesc un pic)”, a scris Constantin Budescu, pe contul de Instagram, la secțiunea story. În videoclipul respectiv, mijlocașul de 34 de ani s-a filmat la bustul gol, în vestiarul Petrolului.

Constantin Budescu a revenit la Petrolul în vara anului 2022. Mijlocașul a bifat 15 meciuri în actualul sezon din Liga 1, reușind să înscrie două goluri și să ofere 4 assist-uri. Are o cotă de piaţă de 500.000 de euro.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și