Închide meniul

Constantin Budescu, încântat de posibilul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB: „Nu cred că va avea probleme cu suporterii!”

Cosmin Cioboată Publicat: 11 ianuarie 2023, 16:48

Reclamă
Constantin Budescu, încântat de posibilul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB: „Nu cred că va avea probleme cu suporterii!

Constantin Budescu, atac cu talpa după suspendarea lui Mihai Pintilii

Constantin Budescu, declaraţii după FCSB - Petrolul 4-1 / Antena Sport

Constantin Budescu este încântat de posibilul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB. Gigi Becali s-a înțeles cu fostul mijlocaș al lui Dinamo, aflat în prezent la formația poloneză Rakow.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali a confirmat că Sorescu a ajuns la un numitor comun cu patronul FCSB, iar acum așteaptă să primească „undă verde” din partea clubului polonez pentru ca mutarea să se materializeze.

Constantin Budescu, încântat de posibilul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB

„Steaua (n.r. – FCSB) îl vrea, s-a pus de acord cu el. Aşteptăm un răspuns de la polonezi, nimic mai mult”, a spus Ioan Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Constantin Budescu a vorbit despre transferul răsunător pregătit de Gigi Becali. Mijlocașul Petrolului Ploiești a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Deian Sorescu.

„Magicianul” de pe „Ilie Oană” este convins că jucătorul de 25 de ani nu va avea probleme cu suporterii roș-albaștri, din cauza trecutului său dinamovist.

Reclamă

„Un jucător foarte bun, un jucător de echipă națională și zic eu că va face față la FCSB. (N.r. – Va avea probleme cu suporterii?) Nu cred. Ce, e primul care joacă? Au fost unii care au jucat la toate 3, Rapid, FCSB și Dinamo, deci nu cred că o să fie o problemă”, a spus Constantin Budescu, în cantonamentul din Antalya.

Potrivit fanatik.ro, dacă Rakow își va da acordul, Deian Sorescu va veni la FCSB sub formă de împrumut până la finalul sezonului. Apoi, Gigi Becali ar putea activa clauza de cumpărare definitivă.

Mijlocaşul ofensiv, în vârstă de 25 de ani, este cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu a jucat la Dinamo în perioada 2018-2022. Mijlocașul a marcat 29 de goluri în 134 de apariții pentru formația din „Ștefan cel Mare”.

Deian Sorescu o îndeamnă pe Dinamo să urmeze exemplul Rapidului

Deian Sorescu este de părere că Dinamo ar trebui să ia exemplul Rapidului și să se reînființeze în Liga 4, pentru a deveni un club curat și atractiv pentru investitori.

„E foarte greu. Ar fi fost bine, pentru club și oamenii care sunt acolo, să fi făcut un proiect și să fi venit cu bani. De exemplu, cum s-a întâmplat la Rapid. Ați văzut că acolo s-a făcut un proiect frumos și curat, unde se poate face performanță.

Ar fi o soluție și pentru Dinamo. Așa poate ar atrage și investitori. Ar fi mult mai ok, din punct de vedere sportiv, pentru că nu ar mai apărea alte datorii, nu ar mai fi nicio problemă și ar putea să facă performanță în liniște. Ați văzut și Rapidul cum este la ora actuală.

Și Dinamo ar putea să atragă mulți investitori. Este greu, dar nimic nu este imposibil”, a declarat Deian Sorescu, recent, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și