Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali dă lovitura la FCSB! Deian Sorescu, negocieri finale cu rivala lui Dinamo

Dan Roșu Publicat: 11 ianuarie 2023, 13:52

Reclamă
Gigi Becali dă lovitura la FCSB! Deian Sorescu, negocieri finale cu rivala lui Dinamo

Andorra - România LIVE VIDEO Deian Sorescu, preferat de Edi Iordănescu pe postul de fundaș stânga

Deian Sorescu, în tricoul naţionalei României / Profimedia Images

Gigi Becali dă lovitura la FCSB. Deian Sorescu e aproape de transferul iernii, după ce patronul roş-albaştrilor şi-a dat acordul pentru mutare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rakow Czestochowa, echipa lui Sorescu, este ultima care trebuie să îşi dea acordul, susţine fanatik.ro. Jucătorul de 25 de ani doreşte să revină în Liga 1, chiar şi la rivala lui Dinamo, echipă pentru care a evoluat în perioada 2018-2022.

Gigi Becali dă lovitura la FCSB! Deian Sorescu, negocieri finale cu rivala lui Dinamo

Sursa citată anunţă că, dacă liderul din Polonia va spune „da”, jucătorul va veni sub formă de împrumut până la finalul sezonului. Apoi, Gigi Becali ar putea activa clauza transferului definitiv.

Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Deian Sorescu o îndeamnă pe Dinamo să ia exemplul Rapidului

Deian Sorescu o îndeamnă pe Dinamo să ia exemplul Rapidului! Actualul jucător de la Rakow a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre situația în care se află echipa lui de suflet.

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, iar datoriile adunate, de-a lungul timpului, îi țin departe pe investitori. Nici din punct de vedere sportiv Dinamo nu stă bine, formația bucureșteană aflându-se pe locul 8 din Liga 2, cu 24 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

„E foarte greu. Ar fi fost bine, pentru club și oamenii care sunt acolo, să fi făcut un proiect și să fi venit cu bani. De exemplu, cum s-a întâmplat la Rapid. Ați văzut că acolo s-a făcut un proiect frumos și curat, unde se poate face performanță.

Ar fi o soluție și pentru Dinamo. Așa poate ar atrage și investitori. Ar fi mult mai ok, din punct de vedere sportiv, pentru că nu ar mai apărea alte datorii, nu ar mai fi nicio problemă și ar putea să facă performanță în liniște. Ați văzut și Rapidul cum este la ora actuală.

Reclamă

Și Dinamo ar putea să atragă mulți investitori. Este greu, dar nimic nu este imposibil”, a declarat Deian Sorescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și