Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali dă lovitura la FCSB! Deian Sorescu, negocieri finale cu rivala lui Dinamo

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 ianuarie 2023, 13:52

Gigi Becali dă lovitura la FCSB! Deian Sorescu, negocieri finale cu rivala lui Dinamo

Andorra - România LIVE VIDEO Deian Sorescu, preferat de Edi Iordănescu pe postul de fundaș stânga

Deian Sorescu, în tricoul naţionalei României / Profimedia Images

Gigi Becali dă lovitura la FCSB. Deian Sorescu e aproape de transferul iernii, după ce patronul roş-albaştrilor şi-a dat acordul pentru mutare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rakow Czestochowa, echipa lui Sorescu, este ultima care trebuie să îşi dea acordul, susţine fanatik.ro. Jucătorul de 25 de ani doreşte să revină în Liga 1, chiar şi la rivala lui Dinamo, echipă pentru care a evoluat în perioada 2018-2022.

Gigi Becali dă lovitura la FCSB! Deian Sorescu, negocieri finale cu rivala lui Dinamo

Sursa citată anunţă că, dacă liderul din Polonia va spune „da”, jucătorul va veni sub formă de împrumut până la finalul sezonului. Apoi, Gigi Becali ar putea activa clauza transferului definitiv.

Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Deian Sorescu o îndeamnă pe Dinamo să ia exemplul Rapidului

Deian Sorescu o îndeamnă pe Dinamo să ia exemplul Rapidului! Actualul jucător de la Rakow a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre situația în care se află echipa lui de suflet.

Reclamă

Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, iar datoriile adunate, de-a lungul timpului, îi țin departe pe investitori. Nici din punct de vedere sportiv Dinamo nu stă bine, formația bucureșteană aflându-se pe locul 8 din Liga 2, cu 24 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

„E foarte greu. Ar fi fost bine, pentru club și oamenii care sunt acolo, să fi făcut un proiect și să fi venit cu bani. De exemplu, cum s-a întâmplat la Rapid. Ați văzut că acolo s-a făcut un proiect frumos și curat, unde se poate face performanță.

Ar fi o soluție și pentru Dinamo. Așa poate ar atrage și investitori. Ar fi mult mai ok, din punct de vedere sportiv, pentru că nu ar mai apărea alte datorii, nu ar mai fi nicio problemă și ar putea să facă performanță în liniște. Ați văzut și Rapidul cum este la ora actuală.

Reclamă 4 / 0/3

Și Dinamo ar putea să atragă mulți investitori. Este greu, dar nimic nu este imposibil”, a declarat Deian Sorescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și