Închide meniul
NEWS ALERT

Constantin Budescu îşi reziliază contractul cu Petrolul! Florin Pîrvu i-a cerut să plece de la echipă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 august 2023, 12:21

Reclamă
Constantin Budescu îşi reziliază contractul cu Petrolul! Florin Pîrvu i-a cerut să plece de la echipă

Constantin Budescu îşi reziliază contractul cu Petrolul

Hepta

Constantin Budescu îşi reziliază contractul cu Petrolul. Decizia a fost luată după o discuţie pe care jucătorul a avut-o cu antrenorul Florin Pîrvu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a avut un discurs dur după înfrângerea Petrolului cu FC Voluntari. „Budi” a ameninţat că pleacă din cauza faptului că este rezervă şi este schimbat des.

Constantin Budescu îşi reziliază contractul cu Petrolul

Conform fanatik.ro, Budescu a avut o întâlnire în această dimineaţă cu antrenorul Florin Pîrvu. În cadrul discuţiei, tehnicianul Petrolului i-a cerut lui Budescu să plece de la echipă după atac de la interviu. Conform sursei citate, Budescu îşi va rezilia contractul cu Petrolul.

Atac dur al lui Budescu la adresa lui Florin Pîrvu

Constantin Budescu a ameninţat că pleacă de la Petrolul, după înfrângerea suferită de galben-albaştri acasă, cu FC Voluntari, scor 0-2, în etapa a 3-a a Ligii 1. Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a oferit un ultimatum la finalul partidei de pe stadionul „Ilie Oană”. Mai mult, Budescu şi-a exprimat public nemulţumirea că este doar rezervă.

O primă repriză bunicică, am încercat să marcăm. În a doua repriză am fost slabi, nu ştiu ce s-a întâmplat. Am pierdut în 2 minute. Dacă m-a scos, nu mai puteam juca. Am mers la vestiare, ca să mă schimb, era foarte cald. Este decizia lor, nu a mea. Dacă încurc, o să îmi văd de treaba mea şi atâta tot. Ba sunt schimbat, ba nu joc. Vreau să ajut în continuare, dacă nu se poate, posibil o să găsim altă cale.

Reclamă

N-am bagaje, nu trebuie să mă ajute nimeni. Noi am încercat să facem lucrurile bine. În a doua repriză s-au făcut câteva schimbări şi jocul nostru s-a dus. Mie îmi place să joc fotbal şi să stau unde oamenii sunt alături de mine, nu să fiu prima schimbare. Eu am venit aici să ajut această echipă, dacă nu o ajut probabil o să îmi văd de drumul meu. E începutul campionatului, nu sunt probleme fizice.

Este devreme să vorbim de demisie (n.r. despre scandările fanilor care i-au cerut demisia antrenorului), vedem pe viitor„, a declarat, imediat după meciul cu Voluntari,  Constantin Budescu, la digisport.ro.

Constantin Budescu, făcut praf după atacul de la finalul meciului cu Voluntari

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a spus că jucătorul nu mai are ce căuta alături de antrenor în bestiar.

Reclamă 4 / 0/3

”În momentul în care tu ca jucător, oricât de talentat ai fi, Budescu este foarte talentat, la Budescu se vede când pune piciorul pe minge, se vede talentul, calitatea, când spui în public că te-a scos antrenorul şi că nu înțelegi schimbările, chiar dacă ai dreptate, tu nu mai ai ce să cauți în același vestiar cu antrenorul.

Aici va fi decizia clubului ca unul dintre ei, cel puțin unul, să nu mai fie acolo. Nu mai e normal. OK, toată lumea spune că hai să nu-i stigmatizăm pe cei care retează penalty. Păi, Petrolul fără două goluri din penalty e Petrolul fără 4 puncte și fără o stare de spirit. Penalty-urile au fost ratate de Budescu și de Grozav”, a spus Andrei Vochin la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și