Închide meniul

Constantin Budescu, făcut praf după atacul de la finalul meciului cu Voluntari: „Nu mai ai ce să cauţi în vestiar cu antrenorul”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 august 2023, 11:42

Reclamă
Constantin Budescu, făcut praf după atacul de la finalul meciului cu Voluntari: „Nu mai ai ce să cauţi în vestiar cu antrenorul

Constantin Budescu, făcut praf după atacul de la finalul meciului cu Voluntari

Constantin Budescu, în tricoul Petrolului / Antena Sport

Constantin Budescu a fost făcut praf după atacul de la finalul meciului cu Voluntari. Andrei Vochin, consilierul lui Rpzvan Burleanu, a spus că jucătorul nu mai are ce căuta alături de antrenor în bestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a avut o primă reacţie şi a ţinut să anunţe că nu a venit la Petrolul pentru a fi rezervă. A dezvăluit că nu va accepta acest statut şi că ia în calcul să îşi rezilieze contractul.

”În momentul în care tu ca jucător, oricât de talentat ai fi, Budescu este foarte talentat, la Budescu se vede când pune piciorul pe minge, se vede talentul, calitatea, când spui în public că te-a scos antrenorul şi că nu înțelegi schimbările, chiar dacă ai dreptate, tu nu mai ai ce să cauți în același vestiar cu antrenorul.

Aici va fi decizia clubului ca unul dintre ei, cel puțin unul, să nu mai fie acolo. Nu mai e normal. OK, toată lumea spune că hai să nu-i stigmatizăm pe cei care retează penalty. Păi, Petrolul fără două goluri din penalty e Petrolul fără 4 puncte și fără o stare de spirit. Penalty-urile au fost ratate de Budescu și de Grozav”, a spus Andrei Vochin la fanatik.ro.

Constantin Budescu, făcut praf după atacul de la finalul meciului cu Voluntari

Constantin Budescu a ameninţat că pleacă de la Petrolul, după înfrângerea suferită de galben-albaştri acasă, cu FC Voluntari, scor 0-2, în etapa a 3-a a Ligii 1. Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a oferit un ultimatum la finalul partidei de pe stadionul „Ilie Oană”. Mai mult, Budescu şi-a exprimat public nemulţumirea că este doar rezervă.

Reclamă

O primă repriză bunicică, am încercat să marcăm. În a doua repriză am fost slabi, nu ştiu ce s-a întâmplat. Am pierdut în 2 minute. Dacă m-a scos, nu mai puteam juca. Am mers la vestiare, ca să mă schimb, era foarte cald. Este decizia lor, nu a mea. Dacă încurc, o să îmi văd de treaba mea şi atâta tot. Ba sunt schimbat, ba nu joc. Vreau să ajut în continuare, dacă nu se poate, posibil o să găsim altă cale.

N-am bagaje, nu trebuie să mă ajute nimeni. Noi am încercat să facem lucrurile bine. În a doua repriză s-au făcut câteva schimbări şi jocul nostru s-a dus. Mie îmi place să joc fotbal şi să stau unde oamenii sunt alături de mine, nu să fiu prima schimbare. Eu am venit aici să ajut această echipă, dacă nu o ajut probabil o să îmi văd de drumul meu. E începutul campionatului, nu sunt probleme fizice.

Este devreme să vorbim de demisie (n.r. despre scandările fanilor care i-au cerut demisia antrenorului), vedem pe viitor„, a declarat Constantin Budescu, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și