Închide meniul

Constantin Budescu l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, după Farul – Sepsi: „Excelent”. Momentul scos în evidenţă

Alex Masgras Publicat: 1 octombrie 2023, 11:03

Reclamă
Constantin Budescu l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, după Farul – Sepsi: „Excelent. Momentul scos în evidenţă

Constantin Budescu l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu

Constantin Budescu, bucuros după un meci / Profimedia

Constantin Budescu l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, după Farul – Sepsi. Mijlocaşul de 34 de ani, care a marcat golul victoriei pentru constănţeni, a fost declarat omul meciului de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României a învis deţinătoarea Cupei României cu 2-1, graţie golurilor marcate de Ionuţ Larie şi Constantin Budescu. Pentru oaspeţi a marcat Marius Ştefănescu.

Constantin Budescu l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, după Farul – Sepsi

Constantin Budescu a înscris un gol superb în meciul cu Sepsi, reuşita sa fiind şi cea care a adus cele trei puncte pentru echipa lui Gheorghe Hagi. La finalul meciului de la Ovidiu, Budescu a fost lăudat de Ilie Dumitrescu. Fostul mare jucător a fost impresionat de atitudinea acestuia:

„Farul a avut o prezență bună în terenul adversarului. Vine schimbarea de direcție a lui Artean pentru Kiki, Kiki se informează înainte să primească, din prima la Budescu.

Ce m-a impresionat la Budescu este că el nu a fost preocupat nicio secundă de poziția lui din teren sau de poziția portarului. El a fost preocupat tot timpul să urmărească mingea. A lovit mingea perfect, un șut la colțul scurt, o execuție fantastică.

Reclamă

M-a impresionat la Farul reacția din repriza a doua. Excelentă atitudinea lui Budescu. În momentul în care îl vezi pe Budescu că vine la 20 de metri să facă alunecare și recuperează…”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi consideră că Farul a învins-o pe Sepsi datorită lui Constantin Budescu

Gică Hagi consideră că Farul a învins-o pe Sepsi datorită lui Constantin Budescu. Antrenorul şi acţionarul majoritar al Farului l-a lăudat pe decarul echipei sale după victoria cu 2-1 cu Sepsi.

„Regele” l-a lăudat şi pe Louis Munteanu, care a avut un gol anulat.

Reclamă 4 / 0/3

„Am făcut o repriză foarte bună, dar am greșit. Greșeală mare, când te aperi jos. Trebuia să fim mai atenți.

La pauză am vorbit și bine că am avut răbdare, am construit. Eram supărat că am luat gol, dar mă bucur că… Chiar dacă tonul meu a fost mai ridicat puțin, mă bucur că ei au fost calmi și au câștigat.

El (n.r. Budescu) ne-a câștigat trei puncte. E pe drumul bun. Nu cred că mai sunt întrebări la calitatea pe care o are.

Dacă jucătorii fac bine, e clar că suntem o echipă, am arătat anul trecut că știm fotbal.

Nedelcu are o problemă la genunchi. Se pare că e mai bine în vestiar, dar vom vedea, nu știm.

(n.r: dacă Louis Munteanu poate fi o soluţie la naţională) De unde să știu eu? Eu cred că Louis are un potențial enorm, e nouar, are finalizare bună. Îi trebuie să fie fizic mai bine. El a jucat puțin la Fiorentina, apoi a jucat foarte mult la noi, din trei în trei zile”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro după Farul – Sepsi 2-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și