Închide meniul

Constantin Budescu l-a uimit pe noul antrenor al Petrolului: „Am vrut să-l scot de pe teren și a refuzat! E incredibil!”

Cosmin Cioboată Publicat: 13 februarie 2023, 23:40 / Actualizat: 16 februarie 2023, 14:34

Reclamă
Constantin Budescu l-a uimit pe noul antrenor al Petrolului: „Am vrut să-l scot de pe teren și a refuzat! E incredibil!

Dan Petrescu, speriat de Constantin Budescu înainte de Petrolul - CFR Cluj

Constantin Budescu, în timpul unui meci pentru Petrolul / Hepta

Constantin Budescu (33 de ani) l-a uimit pe noul antrenor al Petrolului, în meciul cu FC Hermannstadt, din etapa cu numărul 25 din Liga 1. „Lupii galbeni” au câștigat cu 2-0, grație golurilor marcate de Jair și Christian Irobiso. A fost primul meci al lui Florin Pîrvu pe banca ploieștenilor, după ce Nae Constantin și-a dat demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Pîrvu a debutat cu dreptul la cârma Petrolului. Constantin Budescu&Co s-au impus fără emoții împotriva lui FC Hermnannstadt și au bifat prima victorie a anului. Jair, în minutul 16, și Irobiso, în minutul 45, au tranșat partida de pe „Ilie Oană”.

Constantin Budescu l-a uimit pe noul antrenor al Petrolului!

Noul tehnician al „lupilor galbeni” a fost uluit de ambiția de care a dat dovadă Constantin Budescu. „Magicianul” Petrolului a fost titular în confruntarea cu formația sibiană și l-a refuzat pe Pîrvu în repetate rânduri când tehnicianul a vrut să-l scoată de pe teren.

Budescu și-a dorit enorm să termine meciul pe teren, însă în cele din urmă a cedat din cauza oboselii și a acceptat să fie schimbat. Discuția purtată în timpul partidei a fost dezvăluită chiar de Florin Pîrvu.

Noul antrenor al Petrolului a transmis un mesaj special și pentru predecesorul său, Nae Constantin, și a scos în evidență calitatea înaltă a jucătorilor săi.

Reclamă

„Înainte de a spune ceva, vreau să-i mulțumesc lui Nae Constantin, pentru munca depusă aici. Am găsit o echipă care este bine antrenată.

Echipa are calitate, avem jucători cu potențial. Eu am venit cu acel entuziasm, cu acel sacrifiuciu, cu dorința de victorie și în seara asta ei mi-au demonstrat că vom avea un viitor bun.

Budescu, greu de scos de pe teren: „Îmi spunea ‘mai stau, Mister’!”

Nu știu când a mai jucat Budescu la intensitatea la care a făcut-o astăzi. Am vrut să-l scot de pe teren și a refuzat. E incredibil. Mă bucur foarte mult. Îmi spunea „mai stau Mister, mai stau Mister”.

Reclamă 4 / 0/3

Rar întâlnești un jucător cu așa dorință, dar la un moment dat i-a transmis secundului că deja e prea mult. Mai rar așa hotărâre, determinare.

Ne dorim să scoatem maxim din fiecare meci. Urmează o serie de meciuri care par infernale, dar nu imposibile”, a declarat Florin Pîrvu, după Petrolul – FC Hermannstadt 2-0, potrivit digisport.ro.

Pe lângă efortul depus, Budescu a reuşit pasa de gol cu numărul 70 în Liga 1. Budescu are şi 77 de goluri marcate în campionatul României.

În actualul sezon, Constantin Budescu a adunat 13 meciuri în toate competițiile, reușind să înscrie un gol și să ofere 3 pase decisive.

În urma victoriei cu FC Hermannstadt, Petrolul s-a apropiat la un punct de zona de play-off. Prahovenii se află pe poziția a 7-a, cu 33 de puncte, cu 5 etape rămase până la finalul sezonului regular.

Constantin Budescu, reacție genială după Petrolul – FC Hermannstadt 2-0

Constantin Budescu a avut un discurs genial după Petrolul – Hermannstadt 2-0. Budescu a făcut referire la celebra promisiunea făcută la 30 de ani. „Abia acum încep să joc fotbal”, a spus Budescu.

„De asta m-am apucat mai târziu de fotbal să joc cât mai mult. Dacă mă apucam de mic de fotbal, mă plictiseală”, a glumit Budescu. „Magicianul” a vorbit şi despre victoria cu Hermannstadt, dar şi despre şansele Petrolului de a prinde ultimul loc din playoff.

Reclamă

A fost dificil, ne doream să obţinem o victorie pentru că eram într-o situaţie delicată. Avema 3 îngrângeri anul acesta. Din păcate, s-a lăsat şi cu o demitere de antrenor. Nu am avut ce face, a fost decizia lui. Ne bucurăm că am reuşit să începem cu dreptul cu Florin. Ştiu că am mai multe pase decât goluri. A, nu? Mi-ar fi plăcut să am mai multe pase decât goluri. Pentru asta vin zi de zi la antrenamente. 

Când lucrurile merg bine, se văd şi sprinturile, dar şi eforturile. Florin Pîrvu ne încurajează la fiecare antrenament. Nu ne mai gândeam la nimic după astea trei înfrângeri. Nu am obţinut nimic cu această victorie. Trebuie să obţinem puncte din următoarele meciuri. Este o decizie importantă, cred că doar pe la noi se poate întâmpla asta. Şi eu când am jucat cu Petrolul la Sepsi, am fost jumătate de repriză înjurat. Aşa se pot opri toate meciurile. Nu ştiu dacă se mai poate rejuca, deşi aşa ar fi fair-play. Va fi un meci destul de greu cu Farul”, a spus Constantin Budescu după Petrolul Hermannstadt 2-0, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și