Închide meniul

Constantin Budescu, la pământ după ce Petrolul a fost umilită de FC Botoșani: „N-a mers nimic!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 februarie 2023, 19:38

Constantin Budescu, la pământ după ce Petrolul a fost umilită de FC Botoșani: „N-a mers nimic!

Constantin Budescu îşi reziliază contractul cu Petrolul

Hepta

Constantin Budescu a fost la pământ după ce Petrolul a fost umilită de FC Botoșani. „Lupii galbeni” au fost învinși fără drept de apel de formația moldoveană, scor 0-5, în etapa a 24-a din Liga 1. La finalul partidei de la Botoșani, Budescu a fost sincer și a declarat că el și coechipierii săi au fost total depășiți de adversari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a jucat 81 de minute în meciul dintre FC Botoșani și Petrolul. Jucătorii lui Nae Constantin au comis o mulțime de greșeli în defensivă și au fost pedepsiți de cei de la Botoșani.

Constantin Budescu, la pământ după ce Petrolul a fost umilită de FC Botoșani: „N-am jucat nimic!”

Trupa lui Flavius Stoican conducea cu 2-0 după numai 4 minute. Budescu speră ca el și colegii săi să se trezească la următorul meci din campionat, cu FC Hermannstadt, și să înceapă să adune puncte.

„N-a mers nimic. Am început meciul de la 0-2 și de acolo am mai încercat să jucăm, dar la fiecare contraatac primeam gol. Din păcate, nu am obținut nimic din această seară. Sperăm că pe viitor o să obținem puncte și să ne atingem obiectivul, să ne salvăm de la retrogradare.

Toate meciurile pe care o să le avem or să fie grele. Suntem într-o situație delicată. Nu reușim să obținem puncte. Sperăm în viitor că la un meci de acasă vom face acest lucru”, a spus Constantin Budescu, după FC Botoșani – Petrolul Ploiești 5-0, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Petrolul rămâne pe locul 8 în Liga 1, la 3 puncte în spatele zonei de play-off. Formația de pe „Ilie Oană” a pierdut toate cele 3 partide disputate în 2023: 0-1 vs CS Mioveni, 1-2 vs Chindia și 0-5 vs FC Botoșani.

Meciul de la Botoşani a început practic de la 2-0 în favoarea gazdelor. Sebastian Mailat a deschis scorul încă din primul minut, marcând cel mai rapid gol al acestei ediţii de campionat. În minutul 4, acelaşi Mailat a pătruns în careul oaspeţilor şi l-a servit pe Mihai Roman II, care a dus scorul la 2-0.

În minutul 25 gazdele au înscris pentru a treia oară, prin Andrei Dragu. Pe final de repriză Irobiso a reuşit să trimită mingea în poarta moldovenilor, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de offside. Mailat a reuşit „dubla” în minutul 69, iar scorul final a fost stabilit de Alin Şeroni, din penalty, în minutul 90+9.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Constantin și-a anunțat demisia de la Petrolul, după eșecul usturător de la Botoșani

Nicolae Constantin și-a anunțat demisia de la Petrolul imediat după umilința cu FC Botoșani, 0-5, în etapa a 24-a din Liga 1. Anunțul a fost făcut în direct la TV, la flash-interviu.

Constantin a spus că s-a simțit umilit după înfrângerea cu FC Botoșani și i-a informat pe conducătorii Petrolului că nu vrea să mai continue pe bancă.

Umilință, cred că asta e etapa umilințelor și, din păcate, noi am făcut parte din această umilință. Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele, din păcate meciul a început de la 2-0. Sunt principalul vinovat, cred că e momentul să se încheie un ciclu la Petrolul.

Simt că nu mai pot și cred că în minutele astea de după meci va fi timpul să mă opresc. (Reporter – Deci vă dați demisia?) Asta am spus conducerii, mi-a spus să nu mă grăbesc, dar pentru mine cred că e finalul. Sper ca altcineva să ducă mai departe munca pe care am depus-o în ultimul an și jumătate. Simt că nu pot să duc mai departe această treabă”, a spus Nae Constantin, după FC Botoșani – Petrolul Ploiești 5-0, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
  • Constantin Budescu, la pământ după ce Petrolul a fost umilită de FC Botoșani
  • „N-a mers nimic!”

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și