Închide meniul

Meci de coșmar pentru Petrolul la Botoșani! „Lupii galbeni” au încasat două goluri în primele patru minute

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2023, 18:05 / Actualizat: 6 februarie 2023, 19:06

Reclamă
Meci de coșmar pentru Petrolul la Botoșani! Lupii galbeni” au încasat două goluri în primele patru minute

Botoșani a distrus-o pe Petrolul

Botoșani a distrus-o pe Petrolul/ Hepta

Petrolul are parte de un meci de coșmar la Botoșani! „Lupii galbeni” au încasat două goluri în primele trei minute ale duelului cu trupa lui Flavius Stoican, din etapa cu numărul 24 din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La pauză, scorul a fost de 3-0 pentru Botoșani, în minutul 25 marcând Andrei Dragu. Ulterior, în repriza secundă, moldovenii au mai marcat de două ori și au obținut astfel o victorie categorică.

Meci de coșmar pentru Petrolul la Botoșani

Scorul a fost deschis încă din primul minut de Sebastian Mailat, din pasa lui Mihai Roman. Mailat profită de spațiul liber din apărarea ploieștenilor, și marchează cu un șu puternic din interiorul careului.

Ulterior, la doar trei minute distanță, Mihai Roman trece în poziția de marcator. Sebastian Mailat centrează în careu, balonul este respins de portarul Petrolului, însă Roman profită și marchează.

Coșmarul a continuat pentru Petrolul. Andrei Dragu a marcat pentru 3-0 în minutul 25, după ce a primit o pasă perfectă de la Mihai Roman.

Reclamă

Sebastian Mailat a reușit „dubla” în minutul 69, iar scorul final a fost stabilit de Alin Seroni, în minutul 90+9.

Înaintea acestui duel, Petrolul avea șansa de a egala Sepsi, ocupanta ultimului loc de play-off. Trupa lui Nae Constantin nu a obținut nicio victorie în acest an.

De cealaltă parte, Botoșani se apropie de locul șase. După succesul cu Petrolul, trupa lui Flavius Stoican acumulează 30 de puncte, fiind la trei lungimi distanță de Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Marian Copilu ar putea deveni noul patron de la Petrolul Ploiești! În ce stadiu se află negocierile

Marian Copilu, fostul președinte de la CFR Cluj și Universitatea Craiova, ar putea deveni noul patron de la Petrolul Ploiești!

Ultima dată, Marian Copilu a ocupat funcția de președinte la Universitatea Craiova, formație de care s-a despărțit în luna octombrie a anului trecut.

Marian Copilu ar putea să o preia pe Petrolul Ploiești din postura de finanțator, anunță prosport.ro.

Sursa citată susține că negocierile dintre cele două părți se află în faza finală, iar o decizie ar urma să fie luată în această săptămână sau, cel târziu, la începutul săptămânii viitoare.

Marian Copilu ar trebui să scoată din „buzunar” 2,2 milioane de euro pentru a deveni patronul Petrolului. Un aspect care îl atrage pe Copilu este faptul că autoritățile locale sunt dispuse să sprijine și mai mult formația ploieșteană.

În prezent, Petrolul se află pe locul 7 din Liga 1, cu 30 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și