Închide meniul

Constantin Budescu, la un pas de Petrolul Ploieşti! „Magicianul”, aşteptat cu braţele deschise de Gabi Tamaş şi Gicu Grozav

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2022, 22:27

Constantin Budescu, la un pas de Petrolul Ploieşti! „Magicianul, aşteptat cu braţele deschise de Gabi Tamaş şi Gicu Grozav

Constantin Budescu, într-un meci pentru Voluntari/ Hepta

Constantin Budescu este aproape de a face din nou echipă cu Gabi Tamaş. Conducerea de la Petrolul Ploieşti îl aşteptă pe fostul mijlocaş de la FCSB la atrenamente, pentru debutul în noul sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Lazăr, preşedintele celor de la Petrolul, a declarat că mijlocaşul Constantin Budescu va fi jucătorul ploieştenilor, după ce condiţia fizică a acestuia se va îmbunătăţi. „Magicianul” este aşteptat la antrenamentele „lupilor galbeni”.

Constantin Budescu va face din nou echipă cu Gabi Tamaş

Constantin Budescu a rămas fără angajament după despărţirea de Voluntari. Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani este aproape de a semna un contract cu formaţia nou-promovată în Liga 1, Petrolul.

Costel lazăr, preşedintele „lupilor galbeni” este optimist în ceea cea priveşte transferul lui Constantin Budescu, şi afirmă că îndată ce condiţia fizică i se va îmbunătăţi, „magicianul” va fi jucătorul Petrolului.

„Urmează să vină, dar el își dorește să fie sigur că poate juca. Să înceapă să alerge și atunci vom discuta despre momentul semnării contractului. Mai durează cam o lună, în opinia mea. Budescu este un jucător valoros pentru România”, a declarat Coste Lazăr, pentru digisport.ro.

Reclamă

Petrolul a fost una dintre cele mai active echipe din liga 1, în această perioadă de mercato. „Lupii galbeni” i-a transferat printre alţii, pe Gabi Tamaş, Gicu Grozav şi Mirko Ivanovski. Ultimul alăturat lotului lui Nicolae Constantin este Christian Irobiso, fostul atacant al celor de la Dinamo.

Gabi Tamaș l-a șocat pe Nicolae Constantin la Petrolul

Gabi Tamaș l-a impresionat pe Nicolae Constantin, antrenorul de la Petrolul, prin forma fizică pe care o arată la 38 de ani. Tehnicianul „lupilor” crede că veteranul va ajuta enorm echipa ploieșteană.

„Tamaş se descurcă bine, pe teren dă sută la sută. Este foarte bine din toare punctele de vedere.

Reclamă 4 / 0/3

Vine cu experienţă mare, linia noastră de fund era compusă din jucători fără experienţă, jucători destul de tineri şi experienţa lui ne va aduce un mare plus. Eu îl cunosc de pe la vreo 16 ani (n.r. pe Gabi Tamaş), cred că se mişcă mai bine decât la 20 de ani”, a spus Nicolae Constantin.

Tamaș a bifat 39 de meciuri pentru FC Voluntari în precedentul sezon al Ligii 1 și a înscris un gol. Ilfovenii au jucat în play-off și au terminat pe locul 4, cea mai bună clasare din istoria clubului.

Gabi Tamaș a glumit la prezentarea la Petrolul

Gabi Tamaș a avut o reacție savuroasă după ce a semnat cu Petrolul. Fundașul venit de la FC Voluntari a glumit cu jurnaliștii, la prezentarea oficială. „Veteranul” de 38 de ani a avut o replică amuzantă când a văzut numărul mare de ziariști veniți la prezentarea oficială:

„Trebuia să-mi spuneţi, că-mi luam ghete noi”, a spus Gabi Tamaș.

Tamaș a promis că îl va lua după el la Petrolul și pe prietenul Constantin Budescu:

„(N.r. – Îl aduci și pe Budescu după tine aici?) Bineînțeles! Budescu rebuie să vină. Mi-a zis că o să vină și el”, a mai declarat Gabi Tamaş la conferinţa de presă.

Budescu a spus în repetate rânduri că își dorește să revină la clubul din Ploiești, unde și-a început cariera.

Reclamă
Recomandări
  • Constantin Budescu, aşteptat la Petrolul
  • „Magicianul” va face din nou echipă cu Gabi Tamaş

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și