Închide meniul

Constantin Budescu, savuros după ce a reuşit un gol şi un assist în Petrolul – Mioveni 2-0: „Ştiţi vorba aia românească”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2023, 19:51

Constantin Budescu, savuros după ce a reuşit un gol şi un assist în Petrolul – Mioveni 2-0: „Ştiţi vorba aia românească

Constantin Budescu, făcut praf după atacul de la finalul meciului cu Voluntari

Constantin Budescu, în tricoul Petrolului / Antena Sport

Constantin Budescu a fost savuros după ce a reuşit un gol şi a oferit un assist în meciul Petrolul – Mioveni, scor 2-0, din play-out-ul Ligii 1. „Budi” a marcat cu o execuţie de senzaţie pe stadionul Ilie Oană şi şi-a ajutat echipa să urce pe primul loc în play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a avut nevoie de numai 10 minute pentru a deschide scorul. A reuşit un gol spectaculos. În minutul 24, i-a oferit şi o pasă decisivă lui Felix Mathaus. Din păcate, s-a accidentat şi a fost schimbat la pauză.

Constantin Budescu, savuros după Petrolul – Mioveni 2-0

Mă bucur că am reuşit să înscriu şi să ofer o pasă de gol. Din păcate am simţit ceva la coapsă şi am preferat să nu risc. O să văd de mâine dacă e ceva grav, o să merg să văd.

Nu ştiu dacă a fost aşa de uşor pe cât a părut. Am reuşit să marcăm destul de repede, după cred că ne-am relaxat puţin. Importante sunt cele 3 puncte.

Pentru ei mai joc, ca să spun aşa. Îmi place să marchez goluri frumoase. Ştiţi vorba aia românească, mai bine o bară frumoasă, decât un gol urât. Hai să îl punem pe podium (n.r. într-un top al golurilor frumoase pe care le-a marcat), dar nu ştiu dacă mergem să facem podium de cinci.

Reclamă

După astea trei rezultate din play-out ne batem acolo sus şi de ce nu, nu ne dăm deoparte dacă o să jucăm acel baraj. Noi pentru asta ne batem, la Europa, nu am venit aici să mă bat la evitarea retrogradării. Este o echipă de tradiţie care trebuie să se bată an de an pentru Europa„, a declarat Constantin Budescu pentru digisport.ro.

Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 34 de ani a reuşit o „bijuterie” de execuţie, cu care a deschis scorul pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. A marcat după centrarea lui Seniko Doua. Decarul „lupilor” a reluat din prima, din afara careului, şi nu i-a dat nicio şansă lui Greab.

Constantin Budescu a trimis mingea spre vinclu şi a sărbătorit alături de coechipieri. A fost al doilea gol pe care l-a marcat după revenirea la Petrolul. Nu mai înscrisese din luna octombrie, din victoria cu 2-0 cu FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3

Starul galben-albaştrilor le-a răspuns astfel în stilul caracteristic pentru criticii săi. Budescu a fost arătat cu degetul, în acest an, că are mai multe kilograme în plus.

Victorie pentru Petrolul în etapa a treia din play-out: 2-0 cu Mioveni

Echipa Petrolul Ploieşti a învins luni, pe teren propriu, formaţia CS Mioveni, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a treia din play-out-ul Superligii.

Budescu a deschis scorul în minutul 10, cu un şut superb, din afara careului. În minutul 24 Budescu a centrat de pe dreapta şi Mathaus a înscris cu o lovitură de cap, stabilind scorul final.

Petrolul a trecut pe primul loc în play-out, cu 27 de puncte, cu un punct peste FCU Craiova. Mioveni e pe ultimul loc din clasament, cu 11 puncte.

PETROLUL: Vâlceanu – Papp, Meijers, Mathaus – Doua (M. Bratu 83), Seto, Jair (M. Rădulescu 90), Grozav (Borţa 6), Ţicu – Irobiso, Budescu (Jefferson 46). ANTRENOR: Florin Pârvu

CS MIOVENI: Greab – I. Balaur (Diallo 36), Scarlatache, Garutti – Sno (Gutea 80), D. Toma, A. Panait, I. Rădescu, I. Burnea (Şerbănică 36) – B. Rusu (Buziuc 66), Benchaib (Carnat 66). ANTRENOR: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Doua 57 / B. Rusu 29

Reclamă

Meciul a fost arbitrat de Ionuţ Coza, ajutat de Adrian Popescu şi Stelian Slabu.

Rezervă a fost Cristian Moldoveanu, iar în Camera VAR s-au aflat Sebastian Colţescu şi Marius Badea.

Observatori au fost Corneliu Fecioru şi Paul Mincu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și