Închide meniul
EXCLUSIV

Constantin Budescu, sfat pentru Octavian Popescu, după sezonul de senzaţie al starului lui Gigi Becali: „Mai poate sta câţiva ani în ţară”

Dan Roșu Publicat: 17 mai 2022, 14:44

Constantin Budescu, sfat pentru Octavian Popescu, după sezonul de senzaţie al starului lui Gigi Becali: „Mai poate sta câţiva ani în ţară

Constantin Budescu, sfat pentru Octavian Popescu

Octavian Popescu, în tricoul celor de la FCSB / Hepta

  • Octavian Popescu e cotat la 3 milioane de euro
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Constantin Budescu are un sfat pentru Octavian Popescu! Budi nu crede că „perla” lui Gigi Becali ar trebui să plece de la FCSB, în această vară, chiar dacă vine după un sezon excelent alături de roş-albaştri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cota lui Popescu este de 3 milioane de euro, dar Gigi nu vrea să se despartă de „perla” de la FCSB pe mai puţin de 30 de milioane de euro. 9 goluri şi 4 pase decisive şi-a trecut în cont Tavi, în 37 de meciuri din această campanie.

Constantin Budescu are un sfat pentru Octavian Popescu: „Mai poate sta câţiva ani în ţară”

„Cred că o să îşi revină! Din păcate pentru ei, au pierdut acest campionat. Toată lumea se aştepta să îl câştige. La Tavi e devreme să plece, pentru că e tânăr şi mai poate sta câţiva ani în ţară. E un jucător foarte bun”, a spus Budescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Octavian Popescu (19 ani) a ajuns în atenția presei din Italia. Jurnaliștii din Peninsulă l-au comparat pe puștiul-minune de la FCSB cu Adrian Mutu grație calităților sale ofensive. Italienii sunt siguri că „perla” lui Gigi Becali ar face față cu brio într-unul din cele 5 campionate de top din Europa.

Ioan Andone, avertisment pentru Gigi Becali

Budescu nu e singurul care l-a avertizat pe Octavian Popescu. Ioan Andone a lansat un avertisment pentru Gigi Becali în privința lui. ”Fălcosul” este de părere că tânărul fotbalist mai are de demonstrat lucruri în Liga 1.

Reclamă

”Să câștige campionatul cu FCSB, să aibă un parcurs european extraordinar, tot anul asta să înceapă să joace mai mult la echipa națională. Îi trebuie puțin timp să ajungă titular și atunci vorbim peste 2-3 ani de zile de o sumă mare de transfer.

E unul dintre cei mai talentați jucători care au apărut în ultimii 10 ani. Nu, face o prostie (n.r. dacă pleacă în afară). Dacă se duce la o echipa mare nu joacă, la o echipă de top. E crud încă, el trebuie să stea doi ani aici să joace non stop. El de anul asta a început să joace. Trebuie să aibă cel puțin 100 de meciuri jucate.

Vorbim prea repede despre plecare. Stai domnule să facă performanță în România. Patronii oricum cer sume mari și nu o să-i lase să plece. Părinții pun presiune: ”Vezi că ai o oferta bună. Tu în România câștigi 100.000 euro, vezi că acolo ai 1 milion de euro!”

Reclamă 4 / 0/3

Parinții pot să greșească, dar părinții trebuie să gândească la viitorul unui fotbalist. E important cum faci pașii care te duc către un transfer. Dacă te grăbești, poate să fie un dezastru!”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Giovanni Becali a anunțat prețul lui Octavian Popescu

Prețul lui Octavian Popescu este de 25-30 de milioane de euro. Asta susține Giovanni Becali despre ”perla” lui Gigi Becali. Un asemenea transfer nu s-ar putea însă face în această vară.

„Pe Tavi Popescu poate să ia 25-30 de milioane de euro. E greu să plece în vară Tavi Popescu pe 20 de milioane de euro. Poate vara viitoare. Tavi Popescu nu este într-o formă extraordinară.

Este într-o formă constantă. Poate anul viitor, când se va împlini mai bine și după ce va juca în cupele europene. Nu e grabă, are 19 ani”, a spus Becali, la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”