Închide meniul
EXCLUSIV

Ioan Andone, avertisment pentru Gigi Becali: ”Octavian Popescu e crud încă! Va fi dezastru dacă te grăbești!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 mai 2022, 14:03

Ioan Andone, avertisment pentru Gigi Becali: ”Octavian Popescu e crud încă! Va fi dezastru dacă te grăbești!”

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Octavian Popescu, bucurie după marcarea unui gol pentru FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ioan Andone a lansat un avertisment pentru Gigi Becali în privința lui Octavian Popescu, ”perla” de la FCSB pe care patronul speră să obțină zeci de milioane de euro. ”Fălcosul” este de părere că tânărul fotbalist mai are de demonstrat lucruri în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 3 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Octavian Popescu a bifat 36 de apariţii pentru FCSB, reuşind să înscrie 9 goluri şi să ofere 4 pase decisive. Gigi Becali așteaptă cel puțin 30 de milioane de euro pentru favoritul său.

Ioan Andone, avertisment pentru Gigi Becali în privința lui Octavian Popescu

”Să câștige campionatul cu FCSB, să aibă un parcurs european extraordinar, tot anul asta să înceapă să joace mai mult la echipa națională. Îi trebuie puțin timp să ajungă titular și atunci vorbim peste 2-3 ani de zile de o sumă mare de transfer. 

E unul dintre cei mai talentați jucători care au apărut în ultimii 10 ani. Nu, face o prostie (n.r. dacă pleacă în afară). Dacă se duce la o echipa mare nu joacă, la o echipă de top. E crud încă, el trebuie să stea doi ani aici să joace non stop. El de anul asta a început să joace. Trebuie să aibă cel puțin 100 de meciuri jucate.

Vorbim prea repede despre plecare. Stai domnule să facă performanță în România. Patronii oricum cer sume mari și nu o să-i lase să plece. Părinții pun presiune: ”Vezi că ai o oferta bună. Tu în România câștigi 100.000 euro, vezi că acolo ai 1 milion de euro!”

Reclamă

Parinții pot să greșească, dar părinții trebuie să gândească la viitorul unui fotbalist. E important cum faci pașii care te duc către un transfer. Dacă te grăbești, poate să fie un dezastru!”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Octavian Popescu, numit „noul Adrian Mutu” de jurnaliștii italieni

Octavian Popescu (19 ani) a ajuns în atenția presei din Italia. Jurnaliștii din Peninsulă l-au comparat pe puștiul-minune de la FCSB cu Adrian Mutu grație calităților sale ofensive. Italienii sunt siguri că „perla” lui Gigi Becali ar face față cu brio într-unul din cele 5 campionate de top din Europa.

Publicația italiană tuttomercatoweb.com a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu. Atacantul FCSB-ului a fost descris drept „noul Mutu” de jurnaliștii italieni, care au concluzionat că driblingul reprezintă principala sa calitate.

Reclamă 4 / 0/3

„Octavian Popescu: noul Mutu este pregătit să aterizeze în TOP 5”, a titrat publicația tuttomercatoweb.com.

Gigi Becali are o stimă uriașă pentru Octavian Popescu, un jucător de bandă născut în anul 2002 care acasă este considerat noul Mutu. Românul este un jucător de mare talent, inspirație și care gândește rapid.

Dar driblingul reprezintă, cu siguranță, punctul forte din repertoriul său. El a demonstrat că poate crea pericol când se află în apropierea careului, fără să își uite abilitatea de a își servi colegii ca un bun pasator.”, au scris jurnaliștii italieni.

Giovanni Becali a anunțat prețul „perlei” Tavi Popescu

Prețul lui Octavian Popescu este de 25-30 de milioane de euro. Asta susține Giovanni Becali despre ”perla” lui Gigi Becali. Un asemenea transfer nu s-ar putea însă face în această vară.

„Pe Tavi Popescu poate să ia 25-30 de milioane de euro. E greu să plece în vară Tavi Popescu pe 20 de milioane de euro. Poate vara viitoare. Tavi Popescu nu este într-o formă extraordinară.

Este într-o formă constantă. Poate anul viitor, când se va împlini mai bine și după ce va juca în cupele europene. Nu e grabă, are 19 ani”, a spus Becali, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Ioan Andone, avertisment pentru Gigi Becali în privința lui Octavian Popescu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și