Închide meniul

Constantin Budescu şi Dragoş Grigore au semnat cu FC Buzău

Dan Roșu Publicat: 20 iunie 2024, 15:51

Reclamă
Constantin Budescu şi Dragoş Grigore au semnat cu FC Buzău

Constantin Budescu şi Dragoş Grigore au semnat cu FC Buzău

Constantin Budescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Constantin Budescu şi Dragoş Grigore au semnat cu FC Buzău. Cei doi veterani, de 35, respectiv 37 de ani, vor evolua astfel în Liga 1, sub conducerea lui Andrei Prepeliţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Budescu şi Grigore vor îmbrăca tricoul Gloriei Buzău în viitorul sezon de SupeLigă.

Constantin Budescu şi Dragoş Grigore au semnat cu FC Buzău

⚽️Născut la Ploiești în primăvara anului 1989, Constantin Budescu face parte din categoria jucătorilor cu „glezna fină”. A debutat în urbea natală, la Petrolul Ploiești, unde a adunat 151 de meciuri și 41 de goluri, în cei cinci ani petrecuți acolo (2005-2010).
A urmat perioada Astra Ploiești/ Giurgiu, unde a marcat de 44 de ori în 115 apariţii (2011-2015). Constantin Budescu a jucat și la cluburi cu denumiri exotice, cum ar fi Dalian Yifang, Al-Shabab sau Damac FC, dar și la echipe de top din Superligă, precum FCSB, FC Voluntari sau Viitorul Constanța.

În anul 2017 a castigat trofeul desemnat celui mai bun fotbalist român al anului, iar în anul 2014 a cucerit Cupa și Supercupa României cu Astra Giurgiu. La echipa naţională a marcat de cinci ori în 15 apariții.
Bun venit, Constantin Budescu!

⚽️Crescut la juniorii lui FC Vaslui şi “ochit” de Ioan Sdrobiș, unul dintre cei mai buni descoperitori de tineri fotbaliști, Dragoș Grigore se transfera în 2008 de la CFR Timișoara la Dinamo București. Acesta bifează în tricoul “alb-roşilor” peste 150 de prezenţe și 9 goluri marcate. Între 2014 şi 2021, Dragoş Grigore evoluează pentru Toulouse, Al-Saiyilia sau Ludogrets Razgrad. De aici, Grigore revine în prima ligă din România, la Rapid, unde marcheaza trei goluri în 61 de jocuri. Ajuns la deplina maturitate fotbalistică, Dragoş Grigore se alătură roș-albaștrilor de la Buzău începând cu acest sezon.

Reclamă
Reclamă

Bun venit și mult succes, Dragoş Grigore!”, se arată pe pagina de Facebook a lui FC Buzău.

Constantin Budescu a fost cotat la 4 milioane de euro

În cariera sa, Constantin Budescu a mai fost legitimat la: Unirea Urziceni, Petrolul, Astra, DL Yifang, FCSB, Al-Shabab, Damac, FC Voluntari și Farul. În momentul de față, mijlocașul ajuns la 35 de ani este cotat la suma de 300.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

În urmă cu 5 ani, Budescu a atins cea mai mare cotă de piață a carierei. La momentul respectiv, juca la Al-Shabab și valora suma de 4 milioane de euro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:55

Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Gigi Becali, după plecarea de la FCSB: „Asta am făcut când am plecat!”

17:53

„A fost absolut groaznic” Presa scoţiană l-a făcut praf pe Ianis Hagi! Verdict teribil despre viitorul jucătorului la Rangers

17:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 septembrie

15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și