Închide meniul

Constantin Budescu visează să joace din nou cu prietenul Denis Alibec: „Mi-aș dori!”. Planul „Magicianului”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 ianuarie 2023, 10:21

Constantin Budescu visează să joace din nou cu prietenul Denis Alibec: „Mi-aș dori!. Planul „Magicianului

Constantin Budescu joacă la Petrolul Ploiești

Constantin Budescu joacă la Petrolul Ploiești / Hepta

Constantin Budescu visează să joace din nou cu prietenul Denis Alibec. Mijocașul de 33 de ani, ajuns la Petrolul Ploiești, a dezvăluit că și-ar dori să împartă din nou vestiarul cu atacantul aflat în prezent la Farul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu și Alibec au jucat împreună mai întâi la Astra Giurgiu, apoi la FCSB. La formația giurgiuveană, cei doi au pus umărul la câștigarea campionatului, în sezonul 2015/2016.

Constantin Budescu visează să joace din nou cu prietenul Denis Alibec

Timpul a trecut, iar Constantin Budescu și Denis Alibec au devenit rivali în Liga 1. Totuși, Budescu nu exclude posibilitatea să fie din nou coleg cu bunul său prieten, în viitor.

„Magicianul” de pe „Ilie Oană” îl cheamă pe atacantul lui Gică Hagi la Petrolul.

„(Reporter: Ți-ai dori să mai joci cu Alibec?) Mi-aș dori pentru că ne-am descurcat foarte bine împreună. Mi-aș dori acest lucru, acum să vedem dacă se va mai putea. (Reporter: La ce echipă?) La Petrolul”, a spus Constantin Budescu, aflat în cantonamentul Petrolului din Antalya.

Reclamă

„Te-ai vedea lucrând cu Gigi Becali?”. Ce a spus Constantin Budescu

„Te-ai vedea lucrând cu prietenul Gigi Becali, ca antrenor?”, a fost întrebarea primită de Constantin Budescu. „Magicianul” Petrolului Ploiești n-a stat mult pe gânduri și a răspuns.

Ajuns la 33 de ani, Budescu încă nu se gândește la retragere. Internaționalul român visează să mai câștige un titlu de campion în România, înainte să se îndrepte către o carieră de antrenor.

Constantin Budescu nu se grăbește să se apuce de cursurile pentru antrenorat. Cu toate acestea, mijlocașul are planuri mari de viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu a lăsat de înțeles că ar fi tentat să devină antrenorul FCSB-ului în viitor, sub comanda lui Gigi Becali, cu care a rămas în relații excelente.

„În trecut spuneam că o să mă fac maxim secund, acum vom vedea. Nu știu dacă o să mă fac antrenor principal. În trecut nu voiam, dar mă mai gândesc uneori. Mai am timp.

(Reporter: Te-ai vedea lucrând cu prietenul Gigi Becali?) De ce nu? (râde). O să vedem pe viitor ce o să se întâmple. Mai e mult până o să ajung eu antrenor sau dacă o să mă fac antrenor. Încă nu m-am apucat de cursuri. Mai e timp, că sunt tânăr.

Sper să mă lupt și la titlu pe viitor, de ce nu și cu Petrolul. (N.r. – După îți agăți ghetele în cui?) Mai avem până acolo.”, a declarat Constantin Budescu, în cantonamentul Petrolului, din Antalya.

Constantin Budescu a jucat la FCSB în două perioade: prima oară în sezonul 2017/2018, apoi în prima parte a stagiunii 2021/2022. În total, mijlocașul a marcat 14 goluri și a oferit 13 assist-uri în 48 de meciuri pentru formația roș-albastră.

Budescu a câștigat un titlu de campion al României, cu Astra Giurgiu, în sezonul 2015/2016. Mijlocașul de 33 de ani mai are în vitrină o Cupă și o Supercupă a României alături de giurgiuveni, în 2014.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și