Închide meniul

Momentul în care Constantin Budescu l-a enervat pe Gigi Becali: „M-a sunat!”. Dezvăluirea „Magicianului”

Cosmin Cioboată Publicat: 10 ianuarie 2023, 23:43

Reclamă
Momentul în care Constantin Budescu l-a enervat pe Gigi Becali: „M-a sunat!. Dezvăluirea „Magicianului

Constantin Budescu a jucat în două perioade la FCSB

Constantin Budescu a jucat în două perioade la FCSB / Colaj Hepta

S-a aflat momentul în care Constantin Budescu l-a enervat pe Gigi Becali. Chiar mijlocașul de 33 de ani a făcut dezvăluirea, la aproape un an de la despărțirea de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent la Petrolul Ploiești, „Magicianul” a rămas în relații bune cu latifundiarul din Pipera, chiar dacă au existat tensiuni în perioada în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru.

Momentul în care Constantin Budescu l-a enervat pe Gigi Becali: „M-a sunat să mă întrebe!”

Singurul moment în care Gigi Becali l-a „urecheat” pe Constantin Budescu a fost la finalul unui meci în care internaționalul român a fost schimbat la pauză.

Budescu a avut o declarație acidă la interviu, iar acest lucru nu i-a convenit finanțatorului de la FCSB. Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Constantin Budescu.

Cei doi au trecut repede peste momentul respectiv și au păstrat o relație bună până în clipa de față.

Reclamă

„Am mai vorbit cu Gigi Becali la telefon când eram la Steaua, dar nu vorbeam mult despre fotbal, vorbeam despre ce fac și cum sunt. Și acum am mai vorbit la telefon, de-asta am preferat ultima dată să ne strângem mâna și să rămânem prieteni.

A fost o singură dată când ieșisem eu la pauză și am declarat la finalul meciului că nu meritam să fiu scos de pe teren. M-a sunat să mă întrebe de ce am declarat asta și cam aia a fost singura dată când m-a sunat pentru așa ceva”, a spus Constantin Budescu, pentru digisport.ro.

Constantin Budescu a jucat la FCSB în două perioade: prima oară în sezonul 2017/2018, apoi în prima parte a stagiunii 2021/2022. În total, mijlocașul a marcat 14 goluri și a oferit 13 assist-uri în 48 de meciuri pentru formația roș-albastră.

Reclamă 4 / 0/3

Constantin Budescu, impresionat de Mihai Pintilii

Constantin Budescu s-a declarat impresionat de Mihai Pintilii, actualul antrenor al vicecampioanei FCSB!

Pintilii a devenit antrenorul principal al celor de la FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică din luna noiembrie.

Constantin Budescu susține că este impresionat de modul în care Mihai Pintilii știe să creeze o legătură strânsă cu jucătorii săi. Acesta consideră că toți antrenorii ar trebui să aibă o astfel de atitudine.

„CFR, chiar dacă a început mai prost, pare favorită la titlu. Dar nici FCSB-ul nu se lasă, au ambiții destul de mari. La fel Rapidul, Craiova. Farul luase o opțiune serioasă, din păcate au mai pierdut. Cred că toate echipele din play-off o să aibă șanse la campionat, experiența va face diferența.

Pintilii a fost întotdeaua aproape de jucători, chiar și când nu era antrenor. Eu zic că a contat foarte mult asta, e o relație de prietenie acolo și asta îi ajută pe jucători să prindă încredere. Cred că așa ar trebui să fie peste tot.

Dacă ar avea Pintilii acea licență, ar trebui să antreneze altfel sau cum? Eu cred că tot aceleași antrenamente le-ar face. Dar trebuie să ai această licență ca să poți antrena, acestea sunt regulile. Dacă ei (n.r. FCSB) au găsit o soluție de avarie, este problema lor”, a declarat Constantin Budescu, pentru digisport.ro.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și