Închide meniul

Constantin Grameni, golul începutului de sezon în Farul – FC U Craiova 1948. O nouă „perlă” descoperită de Gică Hagi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2022, 19:01

Constantin Grameni, golul începutului de sezon în Farul – FC U Craiova 1948. O nouă „perlă descoperită de Gică Hagi

Farul - FC U Craiova/ Captură Orange Sport

Constantin Grameni a marcat golul începutului de sezon, în partida dintre echipa sa, Farul, şi FC U Craiova 1948. Mijlocaşul a înscris după doar 126 de secunde de joc, printr-o execuţie fantastică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul începe noul sezon de Liga 1, acasă, cu FC U Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu. Băieţii lui Gică Hagi au avut un debut perfect, şi au deschis scorul prin Constantin Grameni, în minutul 3.

Constantin Grameni, golul începutul de sezon în Fraul – FC U Craiova 1948

Constantin Grameni a avut o execuţie fantastică, în primul meci al sezonului pentru Farul. Mijlocaşul de 19 ani a şutat cu stângul din afara careului de 16 metri. Portarul lui FC U Craiova, Răzvan Popa, nu a avut nicio şansă în faţa fotbalistului lui Gică Hagi.

Execuţia lui Constantin Grameni, din partida Farul - FC U Craiova 1948
Execuţia lui Constantin Grameni, din partida Farul – FC U Craiova 1948/ Captură Orange Sport

Constantin Grameni a fost crescut la Academia lui Gică Hagi. Acesta a fost debutat la echipa mare în 2020, în play-out-ul Ligii 1. În sezonul trecut, Grameni a bifat 30 de partide pentru Farul, marcând un gol şi contribuind cu pasă decisivă la alte două.

Constantin Grameni a fost debutat şi la naţionala U21 a României. Mijlocaşul a fost selecţionat de Florin Bratu, care l-a introdus în teren în partida amicală cu Finlanda, din martie, anul acesta.

Reclamă

Avertismentul lui Gică Hagi pentru Denis Alibec şi Tudor Băluţă

Farul a fost „campioana” transferurilor în această vară şi a adus jucători pe bandă rulantă. Transferul lui Alibec a fost oficializat joi. Atacantul era în negocieri şi cu Rapid, dar a preferat să se întoarcă la Constanţa.

„Lui Denis (n.r. Denis Alibec), lui Băluță (n.r. Tudor Băluţă) și celorlalți care au venit le trebuie timp să se adapteze. Nu vor juca numele, am vorbit cu ei și le-am spus că istoria se scrie pe teren, nu numele contează. Trebuie să îi aducem în condiție fizică, mentală foarte bună, pentru a reuși să dea randamentul pe care ni-l dorim noi. Nu e ușor să joci la Farul.

Ei sunt deschiși și sper să facem o treabă bună împreună. Pe toate compartimentele arătăm extrem de bine, dar mă feresc să vorbesc, trebuie să demonstrăm. Jucătorii aduși au un nume, dar încă nu sunt la capacitate maximă, la ce ne dorim noi.

Reclamă 4 / 0/3

Am adus jucători pe care îi cunosc, alături de care am lucrat înainte, care au făcut performanță și au câștigat campionate. Sper să îi aduc la acel nivel„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Hagi: „Toţi dobrogenii îşi doresc o echipă campioană”

„Suntem la început de campionat, sperăm să arătăm foarte bine la primul meci acasă, unde unicul obiectiv acela de a câștiga 3 puncte, tehnic să ne impunem și să impunem ritmul jocului. Întâlnim un adversar care a suferit puține schimbări, doar la zona staff-ului.

Suntem pregătiți să câștigăm acest meci. Adversarul are omogenitate, are un orgoliu. Adversarul vine din Oltenia și știți că oltenii au acea mândrie a lor. Sperăm să fim mai buni ca ei în teren.

Sper ca acest proiect de 5-10 ani de la Constanța să se realizeze, pentru că toți constănțenii, toți dobrogenii își doresc o echipă campioană. Orașul e puternic, iar eu de asta sunt aici, pentru a încercat să facem ca acest proiect să fie stabil și puternic„, a spus „Regele”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și