Închide meniul

Control doping după Voluntari – FCSB 1-2! Cine sunt jucătorii care au fost testați imediat după meci

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 februarie 2023, 23:35

Control doping după Voluntari – FCSB 1-2! Cine sunt jucătorii care au fost testați imediat după meci

FCSB

Jucătorii FCSB-ului / Profimedia

Control doping după Voluntari – FCSB 1-2! La finalul meciului mai mulți jucători au luat parte la o testare doping. Echipa gazdă a avut anumite suspiciuni legate de modul în care se pregătesc fotbaliștii vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus pe terenul ilfovenilor și a urcat pe podium în Liga 1, la doar 3 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj și la 5 în spate liderului Farul.

Control doping după Voluntari – FCSB 1-2! Cine sunt jucătorii care au fost testați imediat după meci

Așa cum s-a anunțat înainte de startul meciului, fotbaliștii celor două echipe au fost testați la scurt timpul după fluierul final.

Cei doi fotbaliști de la FCSB care au efectuat testul au fost Deian Sorescu și Malcom Edjouna. Din partea ilfovenilor au fost testați Meleke și Vadim Rață.

Înainte de meci, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a fost întrebat despre controlul doping și a asigurat că totul este în regulă la formația vicecampioană.

Reclamă

„Jucătorii noștri aleargă mult pentru că se pregătesc foarte bine, atâta tot!”, declara Mihai Stoica.

Leo Strizu jubilează după FC Voluntari – FCSB 1-2: „Merităm să fim mai sus în clasament!”. Verdict după faultul horror al lui Edjouma: „Nu se impune roșu!”

Leo Strizu jubilează după meciul FC Voluntari – FCSB 1-2, din etapa a 25-a din Liga 1. Antrenorul principal al vicecampioanei și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus și victoria obținută pe terenul ilfovenilor. Malcom Edjouma a marcat golurile FCSB-ului, în timp ce pentru gazde a înscris Marcelo Lopes.

Leo Strizu a venit la interviul de la finalul partidei și a declarat că echipa pe care o antrenează în acte merită să fie mai sus în clasament. După victoria de la Voluntari, FCSB a urcat pe locul 3 în Liga 1, peste Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne-am atins obiectivul, ne interesau cele 3 puncte. Le-am luat, nu a fost ușor. Țin să felicit băieții pentru că au demonstrat că merităm să fim mai sus în clasament, din punctul meu de vedere. Echipa a jucat foarte bine în prima repriză, poate spre final am crezut că suntem deja câștigători. În fotbal te costă relaxarea. Cred că vom avea un final foarte foarte bun.

E adevărat că am avut foarte multe ocazii, dar știți că dacă marcam jumătate din ocaziile pe care le-am avut atunci cred că meciul era rezolvat mult mai devreme. Dar echipa arată foarte bine, își dorește foarte mult, nu rămâne decât să luăm cele 3 puncte în fiecare etapă.

Nu știu ce a fost în trecut, pe noi ne interesează prezentul. Nici nu mă interesează ce a fost în trecut, echipa a demonstrat că are o formă foarte bună și ne interesează numai puntele.

(N.r. – Despre faultul lui Edjouma la Armaș) N-a avut nicio intenție să lovească adversarul. Toată orientarea lui a fost spre minge. E adevărat, a ridicat piciorul peste, la limită, dar roșu nu se impune.

(N.r. – Despre Olaru, care va fi suspendat în următoarea etapă) Din punctul meu de vedere, Olaru este inima acestei ehipe, dar avem o echipă bună, un lot bun și cred că oricine va juca în locul lui poate juca la fel de bine cum joacă el de obicei”, a spus Leo Strizu, după FC Voluntari – FCSB 1-2, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și