Închide meniul

Cornel Dinu a dezvăluit de cât timp va avea nevoie Nicolae Dică, pentru a avea rezultate la FCSB: „Sunt termene discutabile”

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2022, 13:26

Reclamă
Cornel Dinu a dezvăluit de cât timp va avea nevoie Nicolae Dică, pentru a avea rezultate la FCSB: „Sunt termene discutabile

Cornel Dinu, atacuri în rafală la adresa lui Edi Iordănescu

Cornel Dinu a ieșit la atac / Hepta

Cornel Dinu a dezvăluit de cât timp va avea nevoie Nicolae Dică, pentru a avea rezultate pe banca FCSB-ului. Trupa patronată de Gigi Becali va ajunge la forma dorită de noul antrenor abia după câteva luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică este noul antrenor de la FCSB. Fostul secund de la naţională a ajuns la un acord cu Gigi Becali, după demisia lui Toni Petrea.

Cornel Dinu, despre timpul de care are nevoie Nicolae Dică pe banca FCSB-ului

Cornel Dinu a declarat că Nicolae Dică va avea nevoie de cel puţin două luni pentru a-şi pune amprenta pe jocul FCSB-ului. Ulterior, formaţia va ajunge la ceea ce-şi doreşte fostul secund de la naţională abia după 7 luni.

„Sunt nişte termene, aş spune discutabile, în care se spune că o anumită concepţie de joc o prinde echipa, dacă ştii să lucrezi tactic şi în complexitatea fenomenului de antrenamet, cam după două luni, două luni şi jumătate. Iar ca să devine eficientă îţi trebuie aproape vreo 7-8 luni. Ceea ce în România…”, a declarat Cornel Dinu, la Orange Sport.

Primul meci pentru Nicolae Dică pe banca FCSB-ului este partda retur cu Saburtalo, din turul secund preliminar din Conference League. Partida este una decisivă, după cum anunţă şi patronul roş-abaştrilor, Gigi Becali. Rezultatul din tur a fost unul dezamăgitor, georgienii impunându-se cu 1-0, după un joc modest prestat de bucureşteni.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali l-a convins pe Nicolae Dică să revină la FCSB, după ce Toni Petrea și-a dat demisia.

Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor. „, a spus Gigi Becali.

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică și-a anunțat revenirea la FCSB la miezul nopții

Nicolae Dică și-a anunțat revenirea la FCSB la miezul nopții. După cum Antena Sport v-a anunţat în exclusivitate, „Dicanio” este alesul lui Gigi Becali. Antrenorul de 42 de ani îi va lua locul lui Toni Petrea, care a plecat de la echipă după eșecul din derby-ul cu Rapid, scor 0-2.

“Mă bucur că am primit foarte mesaje de la foarte mulți suporteri, de la șeful galeriei, care își doresc să vin. A contat foarte mult. Am avut și dimineață o discuție la telefon cu nea Gigi, acum, seara, ne-am văzut, am discutat față în față și am pus niște lucruri la punct, care pentru mine sunt interesante. Sunt ok, e ceea ce îmi doream.

A mai rămas pentru mâine să discutăm niște lucruri. În mare, da, ne-am înțeles. Mie mi s-a părut Gigi Becali mai deschis, mult mai deschis decât data trecută. Vom vedea mâine.

Au fost și lucruri la care nu ne-am înțeles, da, dar mi-a dat foarte multă încredere că voi lăsa să fac lucrurile cum trebuie. Așa cum am spus când am plecat, îmi doresc să îmi pun lucrurile în practică”, a declarat Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și