Închide meniul

Cornel Dinu, cucerit de Dennis Politic de la Dinamo: „E bine că avem unul în ţară!”

Viviana Moraru Publicat: 16 august 2023, 14:18

Reclamă
Cornel Dinu, cucerit de Dennis Politic de la Dinamo: „E bine că avem unul în ţară!

Cornel Dinu, cucerit de Dennis Politic de la Dinamo

Cornel Dinu, pe stadionul din Ştefan cel Mare/ Profimedia

Cornel Dinu s-a declarat cucerit de Dennis Politic, jucător transferat de Dinamo în această vară. „Procurorul” a analizat prestaţia mijlocaşului, din meciul cu Botoşani, şi a ajuns la concluzia că acesta are calităţi deosebite, pentru nivelul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a obţinut prima victorie din acest sezon de Liga 1. „Câinii” au învins-o cu 1-0 pe Botoşani, graţie unui autogol al moldovenilor din minutul 90+5.

Cornel Dinu, cucerit de Dennis Politic de la Dinamo

Cornel Dinu a declarat că Dennis Politic a avut nevoie de câteva săptămâni pentru a se integra la Dinamo, însă acum s-a adaptat perfect la formaţia lui Ovidiu Burcă. Fostul antrenor al trupei din Ştefan cel Mare a mai mărturisit că mijlocaşul a fost cel mai bun jucător de pe teren, în duelul cu Botoşani.

„Procurorul” speră ca Dennis Politic să presteze acelaşi joc bun şi în etapele viitoare. În runda următoare de Liga 1, Dinamo se va duela cu Voluntari, în deplasare.

„Este bine că avem un Politic în ţara asta. La practic nu îl avem, la figurat îl avem pe Politic. El a demonstrat mai greu în primele trei meciuri din campionat, vine şi de afară, s-a adaptat la campionatul nostru.

Reclamă

Ieri a fost presa cea mai bună din distribuţia lui Dinamo. A avut câteva pătrunderi deosebite care îi arată posibilităţile. Mai mult decât atât, cred că a profitat într-o anumită măsură de aşezarea haotică a celor de la Botoşani.

Luaţi vă rog echipa lui Manchester, echipele englezeşti, ele antrenează la jucătorii de bază pătrunderile individuale. Ele nu pot apărea peste noapte. În cazul lui Politic, ele au fost şi favorizate de adversarii pe care i-a avut în faţă în defensivă.

Dar şi de calităţile lui incontestabile, care sper să le reconfirme în continuare”, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică l-a lăudat şi el pe Dennis Politic

Marius Şumudică a avut doar cuvinte de laudă pentru Dinamo, după victoria cu Botoşani. Antrenorul a declarat că Ovidiu Burcă a format un grup unit, alături de care de altfel a reuşit să promoveze în Liga 1, la finalul sezonului.

De asemenea, Marius Şumudică a mai remarcat faptul că Dinamo prestează un joc foarte plăcut, având doar cuvinte de laudă pentru Dennis Politic, jucător adus în această vară de Ovidiu Burcă.

Dinamo are în componență jucători care simt spiritul lui Dinamo! Împreună cu antrenorul au fost aceiași în Liga 2, au urcat în grup, își doresc foarte mult și au spiritul ăsta. Mor pentru Dinamo, își doresc foarte mult. Sunt ca un grup, sunt toți aproape unul de celălalt. Chiar dacă au pierdut, suporterii și-au dat seama că au venit cu acest lot din Liga 2. Există o conexiune între jucători, antrenor și public.

Dinamo are patru puncte, cu unul mai puțin ca Rapid, în condițiile în care nu au făcut investiții. Și Dinamo joacă un fotbal frumos, nu vreau să mai compar cu altcineva. Dinamo joacă un fotbal plăcut ochiului, au ocazii, aduc mingea. Politic ăla îmi place mult de tot. Adus liber. La Dinamo este o foame de performanță și jucători care au spiritul lui Dinamo”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
Vezi toate știrile
Citește și