Închide meniul

Jucătorul remarcat de Marius Şumudică de la Dinamo, după prima victorie a „câinilor” din Liga 1: „Îmi place mult de tot!”

Viviana Moraru Publicat: 16 august 2023, 11:36

Reclamă
Jucătorul remarcat de Marius Şumudică de la Dinamo, după prima victorie a „câinilor din Liga 1: „Îmi place mult de tot!

Jucătorul remarcat de Marius Şumudică de la Dinamo, după prima victorie a "câinilor" din Liga 1

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

S-a aflat care este jucătorul remarcat de Marius Şumudică de la Dinamo, după prima victorie obţinută de „câini” în acest sezon de Liga 1. Tehnicianul de 52 de ani l-a remarcat pe Dennis Politic, cel care a avut o contribuţie majoră în succesul din ultima etapă cu Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a scăpat de ultimul loc din clasament, graţie victoriei la limită cu Botoşani. „Câinii” s-au impus cu scorul de 1-0, după un autogol al moldovenilor din minutul 90+5.

Jucătorul remarcat de Marius Şumudică de la Dinamo

Marius Şumudică a avut doar cuvinte de laudă pentru Dinamo, după victoria cu Botoşani. Antrenorul a declarat că Ovidiu Burcă a format un grup unit, alături de care de altfel a reuşit să promoveze în Liga 1, la finalul sezonului.

„Şumi” a mai declarat că Dinamo este la un singur punct distanţă de Rapid, în ciuda faptului că la trupa alb-roşie nu s-au făcut investiţii aşa cum s-au făcut la gruparea de sub Grant.

De asemenea, Marius Şumudică a mai remarcat faptul că Dinamo prestează un joc foarte plăcut, având doar cuvinte de laudă pentru Dennis Politic, jucător adus în această vară de Ovidiu Burcă.

Reclamă

„Dinamo are în componență jucători care simt spiritul lui Dinamo! Împreună cu antrenorul au fost aceiași în Liga 2, au urcat în grup, își doresc foarte mult și au spiritul ăsta. Mor pentru Dinamo, își doresc foarte mult. Sunt ca un grup, sunt toți aproape unul de celălalt. Chiar dacă au pierdut, suporterii și-au dat seama că au venit cu acest lot din Liga 2. Există o conexiune între jucători, antrenor și public.

Dinamo are patru puncte, cu unul mai puțin ca Rapid, în condițiile în care nu au făcut investiții. Și Dinamo joacă un fotbal frumos, nu vreau să mai compar cu altcineva. Dinamo joacă un fotbal plăcut ochiului, au ocazii, aduc mingea. Politic ăla îmi place mult de tot. Adus liber. La Dinamo este o foame de performanță și jucători care au spiritul lui Dinamo”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Giani Kiriţă, cucerit de un jucător după Dinamo – FC Botoşani 1-0

Giani Kiriţă a fost cucerit de un jucător după Dinamo – FC Botoşani 1-0. Este vorba de Dennis Politic, unul dintre cei mai în formă jucători de la echipa lui Burcă în acest start de sezon.

Reclamă 4 / 0/3

“În prima repriză am avut doar un șut pe poartă, nu trebuie să ne ascundem după degete. În a doua repriză am început să jucăm fotbal, am început să punem presiune. Mi-a plăcut foarte mult acest băiat, Politic, a fost singurul care a luat acțiuni pe cont propriu. A verticalizat mult.

A luat acțiuni pe cont propriu, asta înseamnă că are personalitate. Se vede calitatea lui. Mai ții minte când m-ai întrebat despre el? Și am zis hai să-i dăm timp să vedem despre ce e vorba. Hai să nu ne grăbim. E un meci cu o echipă slabă, doar că vreau să spun următorul lucru”, a spus Giani Kiriță la fanatik.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și