Închide meniul

Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”!

Publicat: 11 mai 2024, 8:14

Reclamă
Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi!

Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo

Cornel Dinu / Hepta

Cornel Dinu a fost protagonistul unui derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo. Legenda „câinilor” a făcut o analiză a lucrurilor care se întâmplă la echipa alb-roşie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Dinamo au fost şi ei luaţi la ţintă de Cornel Dinu. „Câinii” sunt într-o situaţie extrem de complicată. Ei au nevoie de victorie cu UTA, în ultima etapă, dar nu este suficient pentru a ajunge la baraj. „Câinii” depind de jocul rezultatelor.

Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”!

„Este o situație unică în play-out când se joacă astfel de meciuri de la aceeași oră și în care sunt vreo 4-5 echipe angajate în salvarea de la retrogradarea directă sau de la baraj. După părerea mea, situația în care a ajuns Dinamo este explicabilă.

Pentru că a apelat la niște conducători care voiau să se numească conducători de fotbal handicapați din alte puncte de vedere și voiau să aibă o jucărie fotbalistică, pentru că nu au avut-o când erau mici. De aici pleacă totul. Dinamo și-a făcut asta singură acum un an de zile.

Victor Iacob era un copil liniștit, cât de cât echilibrat, nu era un specialist, dar nu sărea peste cal. După părerea mea Nicolescu nu a vrut neapărat să fie conducător de fotbal, pentru că el a încercat și fotbalistic, dar nu a reușit în Franța. (…)

Reclamă
Reclamă 4

„Pe Moura dacă îl dezbraci fotbalistic este golaş. Velkovski e modest” 

În defensivă este de Moura care apare în tot felul de situații de joc, dar dacă îl dezbraci fotbalistic este destul de golaș. Velkovski este un jucător modest, lent, alături de Patriche și Homawoo. Ei au niște probleme simple de apărare.

Să nu mai spun că jucătorii pe care îi au ei în centru, Pavicic și Milanov, sunt jucători de pas lateral. Nu sunt jucători de pătrundere. S-a făcut o imensă greșeală felul în care au fost plătiți. (…)

Rednic e un antrenor care tace și face. Eu nu cred că va pune probleme mari. Pentru Dinamo contează și ce fac celelalte echipe”, a susţinut Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?”

Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat înainte de meciul Dinamo – UTA, din ultima etapă a play-out-ul Ligii 1. „Puriul” continuă conflictul de la distanţă cu administratorul judiciar al grupării din Ştefan cel Mare.

Rednic este în proces cu Dinamo şi îşi cere banii din ultimul mandat petrecut pe banca alb-roşiilor, în 2021. „El cere niște sume de bani, dar nu pentru ceea ce a muncit, pentru că și-a încasat salariul la zi. El cere bani pentru perioada în care am terminat cu dumnealui contractul”, a reacţionat Zăvăleanu.

Rednic i-a dat imediat o replică „acidă” lui Zăvăleanu. I-a adus aminte de transferul lui Deian Sorescu.

Zicea administratorul judiciar că nu-i merit, deci nu merit banii pe care trebuia să îi primesc. Deci nu merit, dar el că a luat șase la sută plus TVA din transferul lui Sorescu, el ce merit a avut să ia acești bani? E un proces care e în derulare și vedem ce decizie se va lua. Trebuia să se ia o decizie, văd că s-a amânat.

E vorba de respect. M-a deranjat felul în care am fost dat la o parte, adică să-l notifici pe Mircea Rednic care a făcut atâtea performanțe cu Dinamo și ca jucător și ca antrenori… asta m-a deranjat, nu de bani, că nu sunt în situația în care să mă plâng că nu am bani”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă a celor de la UTA.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 28 iul.

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

0:33 28 iul.

Cu cine luptă David Popovici pentru aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice. Timpii lui Pan Zhanle, la 4×100 m

0:20 28 iul.

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special!” / „Mă simt foarte bine”

23:50

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:23

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

23:11

Eliza Samara, în turul 2, la proba de simplu de tenis de masă de la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și