Închide meniul

Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2024, 20:15

Reclamă
Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?

Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo - UTA

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă / AS.ro

Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat înainte de meciul Dinamo – UTA, din ultima etapă a play-out-ul Ligii 1. „Puriul” continuă conflictul de la distanţă cu administratorul judiciar al grupării din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rednic este în proces cu Dinamo şi îşi cere banii din ultimul mandat petrecut pe banca alb-roşiilor, în 2021. „El cere niște sume de bani, dar nu pentru ceea ce a muncit, pentru că și-a încasat salariul la zi. El cere bani pentru perioada în care am terminat cu dumnealui contractul„, a reacţionat Zăvăleanu.

Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi a răbufnit înainte de Dinamo – UTA

Rednic i-a dat imediat o replică „acidă” lui Zăvăleanu. I-a adus aminte de transferul lui Deian Sorescu.

Zicea administratorul judiciar că nu-i merit, deci nu merit banii pe care trebuia să îi primesc. Deci nu merit, dar el că a luat șase la sută plus TVA din transferul lui Sorescu, el ce merit a avut să ia acești bani? E un proces care e în derulare și vedem ce decizie se va lua. Trebuia să se ia o decizie, văd că s-a amânat.

E vorba de respect. M-a deranjat felul în care am fost dat la o parte, adică să-l notifici pe Mircea Rednic care a făcut atâtea performanțe cu Dinamo și ca jucător și ca antrenori… asta m-a deranjat, nu de bani, că nu sunt în situația în care să mă plâng că nu am bani”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă a celor de la UTA.

Reclamă

Mircea Rednic o poate retrograda pe Dinamo, dacă UTA reuşeşte să câştige meciul direct din ultima etapă a play-out-ului. Arădenii au asigurat primul loc, în timp ce „câinii” sunt ultimii în Liga 1. Victoria este esenţială pentru echipa antrenată de Kopic, dar dinamoviştii depind şi de jocul rezultatelor.

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!”

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo, după ce echipa a ajuns la un pas de a doua retrogradare din istoria clubului. Fostul internaţional a transmis că echipa a ajuns în această situaţie dezastruoasă, din cauza conducătorilor clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Cornel Dinu nu a avut milă nici de jucătorii lui Zeljko Kopic, şi nici de antrenorul croat, pe care îl consideră de asemenea vinovat, în cazul în care Dinamo va retrograda. „Mister” a mai transmis că Mircea Rednic nu va avea ca obiectiv victoria, în duelul cu echipa sa de suflet.

Este o situație unică ca în ultima etapă să se joace astfel de meciuri, la aceeași oră, în care sunt 4-5 echipe angajate în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

După părerea mea situația în care a ajuns Dinamo este explicabilă pentru că a apelat la niște conducători care voiau să se numească conducători de fotbal handicapați din alte puncte de vedere, voiau să aibă o jucărie fotbalistică pe care n-au avut-o când erau mici.

Moura e un jucător care apare în fel și fel de situații, dar din punct de vedere fotbalistic dacă-l dezbraci este destul de golaș. Velkovski este un jucător modest, lent, alături de Patriche și Homawoo, ei au niște probleme încă din apărare. S-a făcut o imensă greșeală cu felul în care au fost plătiți.

Cred că Mircea Rednic își va înclina sufletul către ceea ce a însemnat cariera lui la Dinamo, nu va fi adversarul necruțător. Convingerea mea este că nu va pune probleme deosebite, dar restul adversarelor își vor câștiga meciurile.

E și retrogradarea lui Kopic, n-am încă o părere conturată despre el, am rezerve și pentru faptul că a lucrat într-o perioadă la Dinamo Zagreb”, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și