Închide meniul

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic

Viviana Moraru Publicat: 10 mai 2024, 13:43

Reclamă
Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică! Ce a spus despre Mircea Rednic

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo

Cornel Dinu / SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo, după ce echipa a ajuns la un pas de a doua retrogradare din istoria clubului. Fostul internaţional a transmis că echipa a ajuns în această situaţie dezastruoasă, din cauza conducătorilor clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are nevoie de un miracol, pentru a se salva de la retrogradare. „Câinii” sunt pe penultimul loc, iar în ultima etapă din play-out se vor duela cu UTA, pe teren propriu. Meciul va fi duminică, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo

Cornel Dinu a transmis că situaţia din play-out este una fără precedent, dat fiind faptul că nu mai puţin de cinci echipe se luptă pentru evitarea retrogradării. Acesta i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo, pe care îi consideră vinovaţi pentru situaţia în care a ajuns echipa, în acest sezon.

De asemenea, Cornel Dinu nu a avut milă nici de jucătorii lui Zeljko Kopic, şi nici de antrenorul croat, pe care îl consideră de asemenea vinovat, în cazul în care Dinamo va retrograda. „Mister” a mai transmis că Mircea Rednic nu va avea ca obiectiv victoria, în duelul cu echipa sa de suflet.

„Este o situație unică ca în ultima etapă să se joace astfel de meciuri, la aceeași oră, în care sunt 4-5 echipe angajate în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Reclamă

După părerea mea situația în care a ajuns Dinamo este explicabilă pentru că a apelat la niște conducători care voiau să se numească conducători de fotbal handicapați din alte puncte de vedere, voiau să aibă o jucărie fotbalistică pe care n-au avut-o când erau mici.

„Mircea Rednic îşi va înclina sufletul!”

Moura e un jucător care apare în fel și fel de situații, dar din punct de vedere fotbalistic dacă-l dezbraci este destul de golaș. Velkovski este un jucător modest, lent, alături de Patriche și Homawoo, ei au niște probleme încă din apărare. S-a făcut o imensă greșeală cu felul în care au fost plătiți.

Cred că Mircea Rednic își va înclina sufletul către ceea ce a însemnat cariera lui la Dinamo, nu va fi adversarul necruțător. Convingerea mea este că nu va pune probleme deosebite, dar restul adversarelor își vor câștiga meciurile.

Reclamă 4 / 0/3

E și retrogradarea lui Kopic, n-am încă o părere conturată despre el, am rezerve și pentru faptul că a lucrat într-o perioadă la Dinamo Zagreb”, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA

Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Hakim Abdallah, jucătorul care a primit o suspendare de şase etape după faultul comis asupra lui Romario Benzar, în meciul cu FC Botoşani, a avut câştig de cauză la Comisia de Recurs.

Astfel, din cele şase etape de suspendare primite iniţial, atacantul de 26 de ani a rămas cu doar două etape de suspendare. În urma acestei decizii, Hakim Abdallah poate fi folosit de Kopic în meciul cu UTA, din ultima etapă a play-out-ului din Liga 1.

„SC DINAMO 1948 SA vs CDE A LPF – Sancțiune disciplinară. Admite recursul. Desființează Hotărârea CDE nr. 139/30.04.2024. În temeiul art. 63.1. lit. a), raportat la art. 63.2.4 lit. a) teza 1 din Regulamentul Disciplinar, sancționează jucătorul Abdallah Hakim Djamel cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 10.000 lei.

Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință nepublică la sediul LPF, azi, 10.05.2024″, se arată în comunicatul de pe lpf.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc Vezi toate știrile
Citește și