Închide meniul

Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs

Alex Masgras Publicat: 10 mai 2024, 12:39

Reclamă
Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs

Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs

Jucătorii lui Dinamo / Profimedia

Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Hakim Abdallah, jucătorul care a primit o suspendare de şase etape după faultul comis asupra lui Romario Benzar, în meciul cu FC Botoşani, a avut câştig de cauză la Comisia de Recurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, din cele şase etape de suspendare primite iniţial, atacantul de 26 de ani a rămas cu doar două etape de suspendare. În urma acestei decizii, Hakim Abdallah poate fi folosit de Kopic în meciul cu UTA, din ultima etapă a play-out-ului din Liga 1.

Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs

„SC DINAMO 1948 SA vs CDE A LPF – Sancțiune disciplinară. Admite recursul. Desființează Hotărârea CDE nr. 139/30.04.2024. În temeiul art. 63.1. lit. a), raportat la art. 63.2.4 lit. a) teza 1 din Regulamentul Disciplinar, sancționează jucătorul Abdallah Hakim Djamel cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 10.000 lei.

Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință nepublică la sediul LPF, azi, 10.05.2024″, se arată în comunicatul de pe lpf.ro.

În prelungirile primei reprize ale meciului FC Botoşani – Dinamo 2-1, Abdallah l-a lovit violent, cu gheata în cap pe Benzar. Jucătorul lui FC Botoşani, a fost transportat de urgenţă la spital.

Reclamă

„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap! Din păcate, nu avem ce să facem, se mai întâmplă și astfel de lucruri în fotbal! Sper să revin cât mai repede!”, declara Romario Benzar, în exclusivitate pentru AS.ro, după meciul cu Dinamo.

Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă

Dinamo are nevoie de o minune, în ultima etapă a play-out-ului. „Câinii” sunt pe penultimul loc, şi nici în cazul unei victorii cu UTA nu sunt siguri că se vor salva de la retrogradare.

Conform gsp.ro, Dinamo a încercat să-l înregistreze pe Quentin Bena la LPF, pentru ca acesta să evolueze în duelul cu UTA. Fundaşul central francez nu a vrut să plece de la echipă în iarnă, şi se antrenează în continuare alături de „câini”.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, dat fiind faptul că Darko Velkovski s-a accidentat şi Edgar Ie nu poate juca, oficialii lui Dinamo au încercat să facă o mutare de urgenţă şi să-l treacă pe Quentin Bena pe lista A, pentru ca Zeljko Kopic să mai aibă în lot un fundaş central, pentru confruntarea cu UTA.

Regulamentul LPF nu le-a permis „câinilor” acest lucru, deoarece perioada în care se pot înregistra jucători s-a sfârşit încă din luna februarie, iar următoarea va începe în perioada de mercato din vară.

În condiţiile date, după ce titularul Darko Velkovski „s-a rupt”, Zeljko Kopic mai are doar trei fundaşi centrali în lot pentru duelul crucial cu UTA, pe Răzvan Patriche, Josue Homawoo şi Ricardo Grigore.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 1-0. Funsho a dat lovitura! Giuleştenii ţintesc prima victorie din play-off 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 1-1, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! Moron a egalat cu un şut fabulos. Probleme pentru Răzvan Lucescu! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” Vezi toate știrile
Citește și