Închide meniul

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Nu au lucruri în comun cu fotbalul! Nu sunt bani!”

Viviana Moraru Publicat: 9 ianuarie 2024, 9:06

Reclamă
Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Nu au lucruri în comun cu fotbalul! Nu sunt bani!

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo

Cornel Dinu / Hepta

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo, după ultimele mutări din cadrul clubului. „Procurorul” nu a avut milă de oficialii roş-albilor, despre care susţine că nu au lucruri în comun cu fotbalul, ci vor doar să se facă cunoscuţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a efectuat un singur transfer, în această perioadă de mercato. Darko Velkovski, jucător liber de contract, a semnat cu gruparea din Ştefan cel Mare.

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo

Cornel Dinu este de părere că Dinamo nu dispune de bani, în această perioadă de transferuri, acesta fiind motivul pentru care aduce jucători liberi de contract. De asemenea, fostul internaţional consideră că disponibilităţile financiare ale „câinilor” nu pot acoperi nevoile clubului, care luptă pentru a se salva de la retrogradare.

Cornel Dinu a mai transmis că şefii lui Dinamo vor doar să se facă cunoscuţi în fotbal, acesta fiind motivul pentru care au ales să se implice la clubul din Ştefan cel Mare.

„La Dinamo e firesc să se întâmple ce se întâmplă, că au pus mâna pe echipă nişte oameni care n-au lucruri în comun cu fotbalul. Echipa, prin nişte operaţiuni dubioase, depinde de o societate care depinde de altă societate.

Reclamă

Eu nu cred că sunt bani de transferuri, acum aduci jucători liber de contract. Nu cred că există disponibilităţi financiare care să acopere cheltuielile unui club care vrea să se salveze de la retrogradare.

Cei care au pus mâna pe Dinamo au dorinţa de a se face cunoscuţi prin fotbal, puţină competenţă să conducă echipa”, a declarat Cornel Dinu, conform orangesport.ro.

Ioan Andone nu crede că Dinamo se va salva de la retrogradare

Ioan Andone nu crede că Dinamo se va salva de la retrogradare. Legenda echipei din Ştefan cel Mare a vorbit despre şansele echipei pregătite de Zeljko Kopic de a rămâne în prima ligă.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul antrenor al formației este de părere că echipa are șanse minime de a se salva de la retrogradare. Totuși, Ioan Andone a menționat faptul că le ține pumnii câinilor, chiar dacă, în opinia sa, șansele de salvare sunt minime.

”Dinamo are nevoie de atacant, s-a văzut în tur că au mari probleme în ofensivă. Burcă a lucrat foarte corect cu ei, dar dacă nu ai calitate, tot timpul ai probleme.

Eu sper să se salveze, chiar și la meciul de baraj. Nu pot să uit anii de la Dinamo. Eu sper să revină, nu au făcut transferuri extraordinare. Vom vedea, dar nu cred”, a spus Ioan Andone, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și