Închide meniul

Ioan Andone nu crede că Dinamo se va salva de la retrogradare: „Când nu ai calitate, ai probleme”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 ianuarie 2024, 12:15

Ioan Andone nu crede că Dinamo se va salva de la retrogradare: Când nu ai calitate, ai probleme”

Ioan Andone nu crede că Dinamo se va salva de la retrogradare

Ioan Andone, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Ioan Andone nu crede că Dinamo se va salva de la retrogradare. Legenda echipei din Ştefan cel Mare a vorbit despre şansele echipei pregătite de Zeljko Kopic de a rămâne în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul acestui an, „câinii” se află pe penultimul loc în Liga 1, cu doar 16 puncte obținute după cele 21 de etape disputate. În cadrul acestor meciuri, formația alb-roșie a obținut 4 victorii, 4 rezultate de egalitate și 13 înfrângeri.

Ioan Andone nu crede că Dinamo se va salva de la retrogradare. Verdictul legendei din Ștefan cel Mare

Fostul antrenor al formației este de părere că echipa are șanse minime de a se salva de la retrogradare. Totuși, Ioan Andone a menționat faptul că le ține pumnii câinilor, chiar dacă, în opinia sa, șansele de salvare sunt minime.

”Dinamo are nevoie de atacant, s-a văzut în tur că au mari probleme în ofensivă. Burcă a lucrat foarte corect cu ei, dar dacă nu ai calitate, tot timpul ai probleme.

Eu sper să se salveze, chiar și la meciul de baraj. Nu pot să uit anii de la Dinamo. Eu sper să revină, nu au făcut transferuri extraordinare. Vom vedea, dar nu cred”, a spus Ioan Andone, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Jucătorii de la Dinamo par totuși să aibă un moral bun, având în vedere faptul că au încheiat anul precedent cu două victorii, în ultimele două etape. A fost 2-0 cu FC Botoșani și 1-0 cu FC Voluntari.

Înainte de aceste partide, ultimul meci câștigat de Dinamo a fost în luna august a anului trecut. La momentul respectiv, „câinii” se impuneau în fața celor de la Metaloglobus, echipă din Liga a 2-a, cu scorul de 2-1.

Dinamo încearcă o nouă lovitură pe piața transferurilor

Dinamo încearcă o nouă lovitură pe piața transferurilor. Administratorul special al formației din Ștefan cel Mare, Andrei Nicolescu, vrea să aducă la echipă un fost jucător de la Benfica.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba despre Ljubomir Fejsa, care a evoluat în trecut pentru campioana en-titre din Liga Portugal, competiție care se vede live în AntenaPLAY. De asemenea, în anul 2018 acesta era cotat la suma de 15 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Oficialii de la Dinamo încearcă să îl aducă la echipă pe Ljubomir Fejsa. Acum în vârstă de 35 de ani, mijlocașul defensiv a adunat 33 de meciuri în UEFA Champions League.

În momentul de față, Fejsa este liber de contract, după ce s-a despărțit de Partizan Belgrad, în vara anului trecut. Negocierile dintre cele două părți sunt însă complicate, având în vedere că acesta nu este mulțumit de oferta pe care a primit-o din partea celor de la Dinamo, potrivit fanatik.ro.

Oficialii din Ștefan cel Mare, prin vocea lui Andrei Nicolescu, i-au propus un salariu de 12.000 de euro și un bonus consistent, în situația în care echipa s-ar salva de la retrogradare.

Totuși, potrivit sursei citate anterior, Ljubomir Fejsa își dorește un contract mai mare, în care să nu fie inclus bonusul respectiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și