Închide meniul

Cornel Dinu laudă un jucător de la echipa lui Gigi Becali, înainte de derby-ul Dinamo – FCSB: „E în creştere de formă”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 octombrie 2024, 16:33

Reclamă
Cornel Dinu laudă un jucător de la echipa lui Gigi Becali, înainte de derby-ul Dinamo – FCSB: „E în creştere de formă

Cornel Dinu laudă un jucător de la echipa lui Gigi Becali, înainte de derby-ul Dinamo - FCSB

Cornel Dinu / Hepta

Cornel Dinu laudă un jucător de la echipa lui Gigi Becali, înainte de derby-ul Dinamo – FCSB. Este vorba despre Octavian Popescu. Dinamo – FCSB se dispută duminică seară, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Înaintea derby-ului de tradiţie din Liga 1, cele două echipe sunt despărţite de două puncte. Dinamo e pe locul 5, cu 18 puncte, în timp ce FCSB e pe 7, cu 16 puncte. Roş-albaştrii au un meci mai puţin disputat faţă de Dinamo, o restanţă cu FC Botoşani.

Cornel Dinu laudă un jucător de la echipa lui Gigi Becali, înainte de derby-ul Dinamo – FCSB: „E în creştere de formă”

El (n.r.: Tavi Popescu) în ultimul timp a avut și la Steaua (n.r: FCSB) execuții. Este un jucător tehnic. Țin la el, este din zona dâmbovițeană, este crescut la Nucet.

Este nepotul lui Octavian Popescu (n.r.: unchiul lui are același nume), care a jucat la Chindia pe timpuri. Eu îl văd într-o creștere de formă, într-o dispoziție de joc în care îmbină driblingul cu lovirea corectă a balonului. Asta explică golul din lovitură liberă”, a declarat Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Echipele probabile la derby-ul Dinamo – FCSB:

Reclamă
Reclamă

Dinamo: Golubovic – Sivis, Boateng, Patriche, Opruț – Gnahore, Olsen, Cîrjan – Milanov, Selmani, Politic
Rezerve: Roșca, Costin, Licsandru, Ahmed Bani, Abdallah, Homawoo, Caragea, Mărginean
Antrenor: Zeljko Kopic

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Șut – Miculescu, Băluță, Olaru, Tavi Popescu – Bîrligea
Rezerve: Vlad, Miculescu, Daniel Popa, Baeten, Ștefănescu, Panțîru, Musi, Luis Phelipe, Ngezana

Dinamo n-a mai bătut-o pe FCSB în Liga 1 de 4 ani

Ultimul meci pe care Dinamo l-a câștigat în fața roş-albaştrilor a avut loc acum mai bine de 4 ani, pe data de 16 februarie 2020. Atunci, câinii au învins-o pe FCSB cu 2-1. De atunci au mai jucat alte 6 partide în campionatul intern, toate fiind victorii ale echipei patronate de Gigi Becali.

Reclamă

Dinamo se află pe locul 5 cu 18 puncte în clasamentul Ligii 1. Alb-roșiii au patru victorii, șase remize și două înfrângeri, după 12 etape disputate. În schimb, formația antrenată de Elias Charalambous a avut un start mai prost de sezon. Roş-albaştrii ocupă locul 7 cu 16 puncte. După 11 meciuri disputate, FCSB a consemnat patru câștiguri, patru rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

În mai puțin de două săptămâni, cele două mari rivale îşi vor da din nou întâlnire, tot pe Arena Naţională. De data aceasta, derby-ul se va disputa în Cupa României, gazde fiind tot dinamoviştii.

„Când Dinamo este gazdă, nu este simplu să joci”. Paul Anton a spus ce șanse au „câinii” în derby-ul Dinamo-FCSB

Paul Anton a spus ce șanse au „câinii” în derby-ul Dinamo-FCSB. Fostul dinamovist și-a reamintit emoția „eternului derby”. Dinamo-FCSB se întâlnesc astăzi, 20 octombrie, de la ora 21:00. Partida din etapa cu numărul 13 din Liga 1 se poate urmări în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Derby de România” se joacă pe Arena Națională, de la ora 21:00. Atmosfera se anunță a fi una incendiară, mai ales că pe stadion sunt așteptați 40.000 de suporteri.

Fostul jucător al lui Dinamo, Paul Anton, și-a reamintit de momentele petrecute în tricoul alb-roșu. Mijlocașul în vârstă de 33 de ani nu i-a uitat pe „câinii roșii”, formația din Ștefan cel Mare având încă un loc special în inima sa. Potrivit acestuia, partida împotriva elevilor lui Charalambous va fi una echilibrată. Mai mult, acesta este de părere că dinamoviștii vor fi împinși de la spate de suporteri.

Mă bucură că Dinamo e într-o formă sportivă foarte bună. Cred că va fi un meci disputat. Văd un 50-50%. FCSB are o doză de încredere datorită rezultatelor din cupele europene, dar când Dinamo este gazdă, nu este simplu să joci. Diferența aia mica de încredere va fi anulată de cei din tribună. Sunt convins de treaba asta”, a declarat fostul dinamovist, conform sportpesurse.ro.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și