Închide meniul

Cornel Dinu, mesaj categoric după procesul dintre CSA Steaua şi FCSB: „Un fotbal care îşi omoară tradiţia!”

Viviana Moraru Publicat: 24 octombrie 2023, 10:48

Reclamă
Cornel Dinu, mesaj categoric după procesul dintre CSA Steaua şi FCSB: „Un fotbal care îşi omoară tradiţia!

Cornel Dinu, mesaj categoric după procesul dintre CSA Steaua şi FCSB

Cornel Dinu/ Hepta

Cornel Dinu a transmis un mesaj categoric despre procesul dintre CSA Steaua şi FCSB. „Procurorul” a declarat că fotbalul românesc îşi omoară tradiţia, din cauza faptului că există mai multe echipe care luptă pentru acelaşi nume şi palmares.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu a amintit şi de faptul că Dinamo se confruntă şi ea cu o problemă asemănătoare cu cea a rivalilor roş-albaştrii, existând mai multe echipe cu acelaşi nume.

Cornel Dinu, mesaj categoric după procesul dintre CSA Steaua şi FCSB

Cornel Dinu a mai declarat că în România este un haos în privinţa echipelor de tradiţie, subliniind şi situaţia formaţiilor din Craiova. Acesta susţine că cele mai titrate formaţii din Liga 1 sunt în procese pentru a-şi stabili identitatea.

„La haosul care este în România, la lipsa de capacitate a oamenilor care conduc de a fi bine pregătiți și de a lua niște măsuri, uitați-vă la cele mai, cel mai expresiv lucru din fotbalul românesc.

Cele mai titrate echipe, noi nici măcar nu ne-am stabilit istoria, care sunt adevărurile reale ale acestei istorii, suntem subiectivi. Caragiale spunea că e bine pentru cei ce au senzația că pot scrie să nu pună mâna pe condei.

Reclamă

La noi, principalele echipe care ne-au dus prin semifinalele Cupei UEFA, Craiova, Dinamo, ori Cupa Campionilor, Steaua, sunt în dispensie totală de identitate. Ce pretenții să mai ai despre un fotbal care își omoară tradiția.

Dinamo în acest moment este ăla despre mai scris Buzărin prin articole. Dinamo a mai avut o răbufnire și prin 90, atât timp cât Dinamo a avut la conducere oameni care se identificau cu tradiția lui Dinamo.

Mircea Lucescu, care a ajuns în 90 în semifinalele Cupei Cupelor, era un om crescut în anturajul lui Dinamo. Lupescu este o creație a unei perioade în care Dinamo făcea de două ori selecții pe ani”, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Avocatul FCSB-ului, după înfrângerea suferită în procesul pentru palmares cu CSA Steaua

Avocatul FCSB-ului surprinde după înfrângerea suferită în procesul pentru palmares cu CSA Steaua. Virgil Boglea a reacţionat când a aflat sentinţa luată de Curtea de Apel, care nu i-a dat dreptate clubului patronat de Gigi Becali.

“Abia acum câteva minute am luat cunoştinţă de sentinţă. După cum am spus şi atunci, s-a pronunţat pentru perioada 2003-2017. Am văzut că respinge ca neîntemeiată folosirea palmaresului pentru perioada 1947-2003 de către FCSB.

Pentru perioada 1998-2003 respinge cererea şi asta înseamnă că am păţit exact cum am spus, ca un baton de salam: 1947-2003 este la echipa Armatei, dar atenţie, nu cred că se repercutează asupra noii secţii de fotbal.

Depinde şi ceea ce îşi doreşte clubul din Liga 1. Noi am reprezentat o comunitate de suporteri. Am avut la un moment dat un dialog cu Gigi Becali, dar nu pot să spun că… Noi Asociaţia Salvaţi Steaua am intervenit pentru a clarifica problemele identitare ale echipei de fotbal.

Nu cred că vom mai merge la Înalta Curte. Probabil că aceasta va fi finalul în procesul palmaresului. Oricum, cel mai probabil în perioada următoare, o să dau un comunicat în legătură cu situaţia”, a declarat Virgil Boglea pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și