Închide meniul

Cornel Dinu, mesaj tăios pentru Marius Şumudică: „Copile, să ne vedem de lungul nasului!”

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2023, 13:43

Reclamă
Cornel Dinu, mesaj tăios pentru Marius Şumudică: „Copile, să ne vedem de lungul nasului!

Cornel Dinu, un nou mesaj tăios pentru Marius Şumudică

Marius Şumudică, în timpul unei conferinţe/ Hepta

Cornel Dinu a avut un nou mesaj tăios la adresa lui Marius Şumudică. „Procurorul” a vrut să pună punct disputei de la distanţă pe care o are cu „Şumi” şi i-a amintit acestuia cifrele şi palmaresul său, atât din perioada în care a jucat, cât şi din perioada în care a antrenat-o pe Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contrele dintre Cornel Dinu şi Marius Şumudică au pornit în urmă cu câteva săptămâni, atunci când „Procurorul” a recţionat dur cu privire la faptul că „Şumi” nu mai antrenează nicio echipă în prezent, şi doar comentează cu privire la altele.

Cornel Dinu, mesaj tăios pentru Marius Şumudică

Cornel Dinu a subliniat faptul că are peste 450 de meciuri bifate pentru Dinamo, pe vremea când evolua. De asemenea, acesta i-a mai transmis lui Marius Şumudică faptul că are şi 75 de meciuri la echipa naţională, iar ca antrenor, a câştgat numeroase trofee pe banca lui Dinamo.

În acest context, Cornel Dinu i-a transmis lui Marius Şumudică să „îşi vadă lungul nasului” şi să nu mai ofere declaraţii despre el. Asta după ce Şumi a declarat că doar cu Google mai poate afla când a antrenat ultima dată „Procurorul”.

„Din punctul acesta de vedere lucrurile sunt clare. Eu am lucrat cât eram antrenor… Pentru că am văzut un băiat care e pe toate posturile, vorbește despre toate… Nu vreau să mai îi dau numele că nu are sens. El spunea că eu sunt de găsit pe Google. Păi, măi copilule, eu am jucat 454 de jocuri la Dinamo, cât tu nu ai jucat nici dacă jucai vreo trei ani la echipa respectivă.

Reclamă

Și am jucat vreo 75 de meciuri la echipa națională, per total vreo 150 cu cele amicale. Păi stai să vedem, nu pune vârsta în calcul și pune palmaresul în sine. Ca să nu mai zic, ca antrenor am luat două cupe, două campionate ca antrenor, și vreo șase ca jucător. Deci să ne vedem lungul nasului, să nu mai vorbim porcării”, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Cornel Dinu, cucerit de Dennis Politic de la Dinamo

Cornel Dinu s-a declarat cucerit de Dennis Politic, jucător transferat de Dinamo în această vară. „Procurorul” a analizat prestaţia mijlocaşului, din meciul cu Botoşani, şi a ajuns la concluzia că acesta are calităţi deosebite, pentru nivelul Ligii 1.

„Procurorul” speră ca Dennis Politic să presteze acelaşi joc bun şi în etapele viitoare. În runda următoare de Liga 1, Dinamo se va duela cu Voluntari, în deplasare.

Reclamă 4 / 0/3

Este bine că avem un Politic în ţara asta. La practic nu îl avem, la figurat îl avem pe Politic. El a demonstrat mai greu în primele trei meciuri din campionat, vine şi de afară, s-a adaptat la campionatul nostru.

Ieri a fost presa cea mai bună din distribuţia lui Dinamo. A avut câteva pătrunderi deosebite care îi arată posibilităţile. Mai mult decât atât, cred că a profitat într-o anumită măsură de aşezarea haotică a celor de la Botoşani.

Luaţi vă rog echipa lui Manchester, echipele englezeşti, ele antrenează la jucătorii de bază pătrunderile individuale. Ele nu pot apărea peste noapte. În cazul lui Politic, ele au fost şi favorizate de adversarii pe care i-a avut în faţă în defensivă.

Dar şi de calităţile lui incontestabile, care sper să le reconfirme în continuare”, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și