Închide meniul

Cornel Dinu știe care este avantajul lui Dinamo, în lupta pentru salvarea de la retrogradare: „Asta e convingerea mea”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 februarie 2024, 21:04

Cornel Dinu știe care este avantajul lui Dinamo, în lupta pentru salvarea de la retrogradare: Asta e convingerea mea”

Cornel Dinu știe care este avantajul lui Dinamo, în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Cornel Dinu, pe stadionul "Ștefan cel Mare" / Profimedia

Cornel Dinu știe care este avantajul lui Dinamo, în lupta pentru salvarea de la retrogradare. „Procurorul” a vorbit despre ultimele meciuri din sezonul regular ale „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Ștefan cel Mare le-a dat din nou speranțe fanilor, după ce a reușit să lege două victorii în Liga 1. Este vorba despre succesul cu Farul (2-0) și de victoria de pe teren propriu cu Oțelul (3-1).

Cornel Dinu știe care este avantajul lui Dinamo, în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Legenda lui Dinamo este de părere că echipa lui Zeljko Kopic are un avataj important față de echipele cu care se luptă pentru a rămâne în Liga 1. Cornel Dinu a vorbit despre ultimele partide ale „câinilor”, din sezonul regular și a anunțat că programul acestora este unul bun, pentru obținerea de puncte.

Totuși, înainte de meciurile care par accesibile, Dinamo va juca cu CFR Cluj, în următoarea etapă din Liga 1. „Procurorul” a spus că duelul din Gruia va fi unul dificil pentru alb-roșii.

„Dinamo este oarecum avantajată în aceste patru partide pentru că Dinamo joacă acum la CFR Cluj, sigur este un meci foarte greu cu puține șanse de a câștiga.

Reclamă

Eu zic că se vor agăța de joc pentru că nici acolo lucrurile nu sunt așezate încă prin venirea lui Mutu. Apoi are un joc cu Hermannstadt acasă, joacă la Iași și joacă cu UTA. În comparație cu echipele care se bat pentru a evita eventual chiar play-out-ul mă la refer Iași, Oțelul, FC Voluntari, într-o oarecare măsură și la UTA, FCU Craiova.

Cred că Dinamo este avantajată, dar pentru asta trebuie să țină randamentul de joc al echipei la nivelul pe care la avut cu Oțelul, indiferent de tulburările care s-au văzut clar. Oțelul a fost o altă echipă decât cea care ne obișnuia, luptătoare. Probabil că acolo discuțiile sunt foarte aprinse și și-au cam vărsat farfuriile pe masă”, a spus Cornel Dinu, la fanatik.ro.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Dorinel Munteanu, după meciul cu Dinamo

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Dorinel Munteanu, după ce antrenorul a fost eliminat în partida cu Dinamo. „Procurorul” a transmis un mesaj dur despre fostul internaţional, declarând că acesta este complet schimbat, fapt care are un impact şi asupra jocului celor de la Oţelul.

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să ne mai gândim și ce adversar a avut în față Dinamo. Un adversar care din păcate simte din nou diavolul. Există o celebră carte pe care a scris-o Anthony Quinn și care se numește «Lupta cu Diavolul». Este mai complex subiectul, nu vreau să dezvolt pentru că țin la Dorinel Munteanu, dar a trecut prin niște perioade delicate.

Se pare că trece din nou printr-o perioadă delicată și a ajuns la această «Luptă cu Diavolul», știți la ce mă refer, nu vreau să comentez. Este complet schimbat, derutat față de Dorinel care era până acum câtva timp. A făcut trei schimbări la pauză și în minutul 67 terminase schimbările.

Este o nesiguranță teribilă în prestația lui asupra echipei și sigur se adună probabil și niște mese, hârtii răsturnate, geamuri sparte sau trântite prin sediul clubului unde lucrurile nu sunt în regulă. Nu este singura echipă unde am auzit că personajul principal care face operațiunile de transfer este consoarta celui care antrenează”, a declarat Cornel Dinu, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și