Închide meniul

„Luptă cu Diavolul!” Cornel Dinu l-a făcut praf pe Dorinel Munteanu, după meciul cu Dinamo: „E complet schimbat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 februarie 2024, 14:00

„Luptă cu Diavolul! Cornel Dinu l-a făcut praf pe Dorinel Munteanu, după meciul cu Dinamo: „E complet schimbat!

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Dorinel Munteanu, după meciul cu Dinamo

Cornel Dinu şi Dorinel Munteanu/ Colaj Hepta

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Dorinel Munteanu, după ce antrenorul a fost eliminat în partida cu Dinamo. „Procurorul” a transmis un mesaj dur despre fostul internaţional, declarând că acesta este complet schimbat, fapt care are un impact şi asupra jocului celor de la Oţelul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a învins-o pe Oţelul cu scorul de 3-1 şi a scăpat de ultimul loc din Liga 1. În minutul 73 al partidei, Dorinel Munteanu a fost eliminat, după ce i-a adresat cuvinte grele arbitrului tuşier.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Dorinel Munteanu, după meciul cu Dinamo

Cornel Dinu a declarat că Dorinel Munteanu trece printr-o perioadă delicată, fiind complet schimbat. Acesta a remarcat tactica pe care a avut-o în duelul cu Dinamo, subliniind faptul că „Munti” a epuizat toate schimbările încă din minutul 67.

„Trebuie să ne mai gândim și ce adversar a avut în față Dinamo. Un adversar care din păcate simte din nou diavolul. Există o celebră carte pe care a scris-o Anthony Quinn și care se numește «Lupta cu Diavolul». Este mai complex subiectul, nu vreau să dezvolt pentru că țin la Dorinel Munteanu, dar a trecut prin niște perioade delicate.

Se pare că trece din nou printr-o perioadă delicată și a ajuns la această «Luptă cu Diavolul», știți la ce mă refer, nu vreau să comentez. Este complet schimbat, derutat față de Dorinel care era până acum câtva timp. A făcut trei schimbări la pauză și în minutul 67 terminase schimbările.

Reclamă

Este o nesiguranță teribilă în prestația lui asupra echipei și sigur se adună probabil și niște mese, hârtii răsturnate, geamuri sparte sau trântite prin sediul clubului unde lucrurile nu sunt în regulă. Nu este singura echipă unde am auzit că personajul principal care face operațiunile de transfer este consoarta celui care antrenează”, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Dorinel Munteanu a ajuns la spital după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-1

Dorinel Munteanu a ajuns la spital după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-1, duel în care a fost eliminat în minutul 75. Antrenorul moldovenilor a înjurat arbitrul asistent şi a făcut şi un gest golănesc, ajungând în tribună.

După ce a fost eliminat, el s-a dus spre arbitru şi i-a întins mâna, pe care a retras-o apoi când tuşierul a vrut să-l salute. Munti nu s-a prezentat la interviuri şi a făcut scandal în parcare, înainte să plece direct spre Galaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Dorinel şi-a ieşit din minţi în timpul partidei, fiind la al doilea meci tensionat din ultima perioadă. La finalul duelului cu Rapid, el a numit un grup de suporteri giuleşteni „bronzaţi”.

„Sunt pe perfuzii, la spital, la Galați (n.r. – legat de flash-interviul de după meci la care nu s-a prezentat). Am plecat după meciul de aseară. Cu privire la meci, da… nu mi-a dat cartonaș roșu direct, ci al doilea galben”, a spus Dorinel, citat de iamsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și