Închide meniul
NEWS ALERT

Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 martie 2024, 16:34

Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi

Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping

Cosmin Matei / Profimedia

Cosmin Matei a fost depistat pozitiv, după un test anti-doping efectuat după meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova 1-3, de pe 4 februarie. Mijlocaşul covăsnenilor s-a numărat printre jucătorii chemaţi să facă un test de urină, iar rezultatul a fost pozitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit sportpesurse.ro, substanţa depistată în organismul lui Cosmin Matei se numeşte 5-metilhexan-2-amină şi se află pe lista de stimulente interzise, publicată de ANAD.

Cosmin Matei a fost depistat pozitiv: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi şi ce pedeapsă riscă

Potrivit sursei mai sus menţionate, acest stimulent pe termen scurt care oferă un plus de viteză, energie şi tonus muscular. Cosmin Matei nu a vrut să vorbească foarte mult despre acest subiect, dar a declarat că a fost răcit în perioada respectivă:

„Am fost foarte mirat. Sunt uluit! Nici nu știu ce să spun. Și nici nu vreau să vorbesc deocamdată. Vă rog să mă înțelegeți!

E o anchetă în desfășurare. Îmi doresc foarte mult să aflu ce s-a întâmplat, de fapt. Și de unde a apărut această substanță. Am fost răcit în acea perioadă. Am luat mai multe suplimente, medicamente, dar vom vedea ce ne vor indica analizele”, a declarat Cosmin Matei, potrivit sportpesurse.ro.

Reclamă

Laszlo Dioszegi: „Aşteptăm rezultatul probei B”

Notificarea primită de Sepsi a venit chiar înaintea meciului cu FCSB, pierdut de covăsneni, scor 1-2. Patronul Laszlo Dioszegi a confirmat testul pozitiv al lui Matei, dar a declarat că nu îi vine să creadă că jucătorul său ar fi putut lua substanţe interzise şi aşteaptă rezultatul probei B.

„Am primit și noi la club notificarea în urmă cu vreo două zile. Așteptăm însă și rezultatul probei B. Am rămas însă fără cuvinte. Nu-mi vine să cred că Matei ar fi luat substanțe interzise cu voia lui. N-am apucat să discut foarte mult nici cu medicul nostru, fiindcă a fost partida cu FCSB. Mi-a explicat însă că nimic din ce a administrat el nu cuprinde substanțe interzise.

Știu că Matei a fost răcit o perioadă. Nu știu exact ce a luat. Dar vă sugerez să așteptăm ancheta pentru a vedea concluziile clare. Ați văzut și la Halep ce s-a întâmplat. Dacă se va confirma însă că Matei e vinovat, vom lua măsurile necesare”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit sursei mai sus menţionate.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Matei riscă până la 4 ani de suspendare, în cazul în care se va dovedi că a avut intenţii de administrare.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și