Închide meniul
Foto

Cosmin Matei s-a făcut de râs la penalty în Petrolul – Sepsi! Fostul dinamovist a ratat ca David Beckham. Cum a putut să trimită

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 iulie 2022, 18:55

Cosmin Matei s-a făcut de râs la penalty în Petrolul – Sepsi! Fostul dinamovist a ratat ca David Beckham. Cum a putut să trimită

Cosmin Matei a ratat un penalty în meciul Petrolul - Sepsi

Cosmin Matei a ratat un penalty în meciul Petrolul - Sepsi / Orangesport

Cosmin Matei s-a făcut de râs la penalty în meciul Petrolul – Sepsi, din etapa a 3-a a Ligii 1. Mijlocașul covăsnenilor a alunecat în momentul șutului și a trimis peste transversală, spre bucuria fanilor ploieșteni aflați în peluza din spatele porții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este a doua ratare uriașă semnată de Cosmin Matei într-un interval de numai 4 zile.

Cosmin Matei s-a făcut de râs la penalty în Petrolul – Sepsi

În minutul 24, Jair a comis henț în careu, iar arbitrul central Marcel Bîrsan a dictat lovitură de la 11 metri. Cosmin Matei și-a asumat responsabilitatea și a executat, însă deznodământul a fost trist pentru Sepsi. Gazonul i-a jucat feste fostului fotbalist din „Ștefan cel Mare”, care a șutat dezastruos, peste poartă.

Cosmin Matei a ratat un penalty în meciul Petrolul - Sepsi
Cosmin Matei a ratat un penalty în meciul Petrolul – Sepsi / Captură Orangesport
Cosmin Matei a ratat un penalty în meciul Petrolul - Sepsi
Cosmin Matei a ratat un penalty în meciul Petrolul – Sepsi / Captură Orangespor

Execuția lui Matei amintește de celebrul penalty al lui David Beckham, ratat în meciul Turcia – Anglia 0-0, din 2003. În partida respectivă, din preliminariile Euro 2004, fostul mare internațional a alunecat la fel ca mijlocașul lui Sepsi, trimițând mult peste poartă.

Fostul dinamovist a ratat o ocazie colosală și în meciul disputat joi de Sepsi în turul 2 preliminar al Conference League, pe terenul celor de la Olimpija Ljubljana. În partida din Slovenia, Matei a trimis incredibil pe lângă poartă, dintr-o poziție ideală.

Reclamă

Sosit la Sepsi în această vară, Cosmin Matei a marcat deja două goluri pentru noua sa echipă: unul în Supercupa României, cu CFR Cluj, și altul în etapa a 2-a din Liga 1, contra lui FC Argeș.

Cosmin Matei, ratarea carierei în Olimpija Ljubljana – Sepsi!

Cosmin Matei a semnat ratarea carierei în meciul Olimpija Ljubljana – Sepsi, din turul 2 preliminar al Conference League. Fostul mijlocaș al lui Dinamo a trimis pe lângă poartă dintr-o poziție ideală, cu toată poarta în față.

Sepsi a reușit un contraatac fulgerător în minutul 44 al meciului retur cu Olimpija Ljubljana. Cătălin Golofca a depășit în viteză apărarea slovenilor pe flancul drept și i-a pasat ideal lui Cosmin Matei, aflat la marginea careului mic.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocașul covăsnenilor avea aproape toată poarta goală în față, după ce goalkeeper-ul gazdelor a ieșit din cadru în încercarea de a-i închide unghiul lui Golofca. Deși golul părea o simplă formalitate, Matei a ratat complet execuția și a trimis cu latul pe lângă poartă.

Cosmin Matei, ratare uriașă în Olimpija Ljubljana - Sepsi

Fostul dinamovist s-a aruncat pe gazon, privind debusolat către colegii săi, după ce a ratat șansa să aducă în avantaj echipa lui Cristiano Bergodi exact înainte de pauză. În cele din urmă, Sepsi s-a calificat după loviturile de departajare, scor 3-3 (2-4 d.l.d.).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și