Închide meniul

Cosmin Matei şi-a găsit echipă, după retrogradarea cu Dinamo. A semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2022, 12:27

Cosmin Matei şi-a găsit echipă, după retrogradarea cu Dinamo. A semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe!

Cosmin Matei şi-a găsit echipă după ce a retrogradat cu Dinamo. Este noul jucător al lui Sepsi

Cosmin Matei a semnat cu Sepsi / Hepta

Cosmin Matei şi-a găsit echipă. După retrogradarea cu Dinamo, prima în istoria de 74 de ani a clubului, mijlocaşul a semnat cu Sepsi OSK.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Matei nu a rămas mult timp pe bară după retrogradarea ruşionoasă cu Dinamo. Acesta a dat curs ofertei celor de la Sepsi, şi va evolua timp de 2 sezoane la Sfântu Gheorghe.

Cosmin Matei şi-a găsit echipă după retrogradarea cu Dinamo: va evolua la Sepsi

Cosmin Matei a fost unul dintre cei mai experimentaţi, dar şi apreciaţi, jucători din lotul lui Dinamo. Cu toate aceste, Matei nu a impresionat sezonul acesta, evoluând în nota echipei. În barajul contra U Cluj, Cosmin Matei a evoluat atât în meciul tur, cât şi în retur, fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Sepsi OSK a anunţat pe pagina oficială de Facebook transferul lui Cosmin Matei, precizând că mijlocaşul a semnat pe două sezoane. Matei va putea evolua în cupele europene, după ce Sepsi OSK va fi prezentă în preliminariile Conference League. Covăsnenii au câştigat Cupa României, după o finală cu Voluntari, fapt ce le-a asigurat prezenţa în a treia competiţie inter-cluburi din Europa.

Jucătorul, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK„, au declarat oficialii formaţiei din Sfântu Gheorghe.

Reclamă
Cosmin Matei
Cosmin Matei

Cosmin Matei evolua la Dinamo de la începutul sezonului, când venea liber de contract de la Farul. În actualul sezon, Matei a bifat 24 de prezenţe pentru Dinamo, marcând 3 goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 3. Pe lângă Dinamo ş Farul, Cosmin Matei a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Astra Ploieşti, Atromitos, Genclerbirligi şi NK Istra.

Steliano Filip rupe tăcerea și anunță care a fost momentul care a dus la retrogradarea lui Dinamo

Steliano Filip rupe tăcerea și anunță care a fost momentul care a dus la retrogradarea lui Dinamo. Acesta susține că îndepărtarea lui Flavius Stoican de la echipă a fost crucial, antrenorul fiind singurul care reușise să unească un vestiar ”împărțit în șapte”.

S-a spus că eu schimb antrenorii, că eu fac, că eu dreg. Prefer să nu vorbesc despre Uhrin. Îl respect și atât. Dacă vreți punctul meu de vedere, cu tot respectul pentru Uhrin, greșeala s-a făcut când a fost schimbat Stoican.

Reclamă 4 / 0/3

Și vă spun și de ce. Pentru că atunci vestiarul era împărțit nu în două, ci în șapte. Nici oamenii de la Săftica nu se mai înțelegeau între ei. Iar când a fost Flavius, ne-a unit pe toți, a fost atmosfera foarte bună„, a spus Filip, citat de digisport.ro.

Flavius Stoican a stat pe banca dinamoviștilor opt meciuri, având un bilanț de o victorie, două egaluri și cinci înfrângeri. Singurul succes a venit în fața lui Gaz Metan. El a condus echipa în perioada 22 decembrie – 8 martie.

Steliano Filip a dezvăluit că Giani Kiriță l-a amenințat

Jucătorul de 28 de ani a dezvăluit și prin ce momente grele a trecut după retrogradarea lui Dinamo. El ar fi fost amenințat de o glorie a clubului din Ștefan cel Mare, Giani Kiriță.

A fost mai pe bătaie, mai pe smardoială, a fost în direcția asta și am preferat să-mi văd de treabă. Când îți spune un om ‘lasă că o să ne întâlnim noi și o să vezi tu…’”, a mai spus Filip.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și