Închide meniul

Steliano Filip rupe tăcerea și anunță care a fost momentul care a dus la retrogradarea lui Dinamo

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 iunie 2022, 9:27

Steliano Filip rupe tăcerea și anunță care a fost momentul care a dus la retrogradarea lui Dinamo

Steliano Filip rupe tăcerea și anunță care a fost momentul care a dus la retrogradarea lui Dinamo

Steliano Filip, în tricoul lui Dinamo / Hepta

Steliano Filip rupe tăcerea și anunță care a fost momentul care a dus la retrogradarea lui Dinamo. Acesta susține că îndepărtarea lui Flavius Stoican de la echipă a fost crucial, antrenorul fiind singurul care reușise să unească un vestiar ”împărțit în șapte”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„S-a spus că eu schimb antrenorii, că eu fac, că eu dreg. Prefer să nu vorbesc despre Uhrin. Îl respect și atât. Dacă vreți punctul meu de vedere, cu tot respectul pentru Uhrin, greșeala s-a făcut când a fost schimbat Stoican.

Și vă spun și de ce. Pentru că atunci vestiarul era împărțit nu în două, ci în șapte. Nici oamenii de la Săftica nu se mai înțelegeau între ei. Iar când a fost Flavius, ne-a unit pe toți, a fost atmosfera foarte bună.

Steliano Filip rupe tăcerea și anunță care a fost momentul care a dus la retrogradarea lui Dinamo

Nu s-a ținut cont că Flavius nu a avut lotul complet la dispoziție, ba erau suspendați, ba accidentați, ba cu Coronavirus. Când am fost bine, atunci s-a dorit schimbarea lui. Și aici nu mă refer la domnul Zăvăleanu, pentru că el e singurul pe care l-am simțit aproape de echipă și care și-a dorit cu adevărat.

Nu vreau să vorbesc, pentru că și eu știu, în mare, cine și de ce. Din DDB, da. Au fost și orgolii. Știți foarte bine ce s-a întâmplat anii trecuți, disputa aia și de ce a fost îndepărtat Stoican. Nu era cazul. Dar ăsta a fost un motiv din cauza căruia era iarăși vestiarul rupt. A fost greu, pentru că au fost acele schimbări de antrenori.

Reclamă

De jucători nici nu mai vorbesc. Sincer, cu cei care am început campionatul, copiii ăia nici nu știu dacă mai joacă fotbal acum. Domnul Zăvăleanu a cam fost singurul lângă echipă. Așa-zișii dinamoviști, în loc să fie lângă echipă și să fim mai uniți, au avut orgolii, au fost înțepături”, a spus Filip, citat de digisport.ro.

Flavius Stoican a stat pe banca dinamoviștilor opt meciuri, având un bilanț de o victorie, două egaluri și cinci înfrângeri. Singurul succes a venit în fața lui Gaz Metan. El a condus echipa în perioada 22 decembrie – 8 martie.

Steliano Filip a dezvăluit că Giani Kiriță l-a amenințat

Jucătorul de 28 de ani a dezvăluit și prin ce momente grele a trecut după retrogradarea lui Dinamo. El ar fi fost amenințat de o glorie a clubului din Ștefan cel Mare, Giani Kiriță.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu îi respect pe toți, i-am respectat și nu am ce să le răspund. Nu am ce să-i răspund lui Giani, mai ales cu el nu am ce să vorbesc. El m-a înțepat mereu în ultima vreme, știu și de ce, nu este momentul să intru într-o discuție cu el. Atunci, dacă avea ceva să-mi spună, putea să-mi spună personal.

A fost mai pe bătaie, mai pe smardoială, a fost în direcția asta și am preferat să-mi văd de treabă. Când îți spune un om ‘lasă că o să ne întâlnim noi și o să vezi tu…’”, a mai spus Filip.

Dinamo se pregăteşte de Liga 2. Cine va rămâne la echipă după retrogradare

Dinamo se pregăteşte de Liga 2, după ce echipa a retrogradat în eşalonul secund, la finalul unui baraj disputat cu U Cluj. Şefii clubului au transmis cine va rămâne la echipă după retrogradare.

Din lotul cu care Dinamo a retrogradat, şase jucători şi-au exprimat dorinţa de a rămâne la echipă: Gabriel Torje, Mirko Ivanovski, Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura, Marius Tomozei şi Mihai Eşanu, după cum anunță gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și