Închide meniul
Video

Cosmin Moţi aşteaptă oferta lui Gigi Becali pentru Dorin Rotariu: „Suntem deschişi la discuţii!”. Anunţul categoric făcut de legenda lui Ludogoreţ. EXCLUSIV

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2022, 23:58

Cosmin Moţi aşteaptă oferta lui Gigi Becali pentru Dorin Rotariu

Dorin Rotariu şi Cosmin Moţi / Ludogoreţ

Cosmin Moţi aşteaptă oferta lui Gigi Becali pentru Dorin Rotariu. Patronul lui FCSB mai face o încercare la fotbalistul pe care l-a vrut încă de când era la Dinamo!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României speră să-l împrumute de la Ludogoreţ. Mai ales că sunt şanse mari să-l piardă şi pe Cordea, cel care este dorit de fosta campioană a Poloniei, Legia Varşovia.

Cosmin Moţi aşteaptă oferta lui Gigi Becali pentru Dorin Rotariu

Dorin Rotariu a fost împrumutat în ultimul an de Ludogoreţ la Atromitos, unde a fost coleg cu Denis Alibec. Gigi Becali îl vrea iar la FCSB. Acum 5 ani, când atacantul îmbrăca tricoul rivalei, n-a reuşit să-l aducă. Niciun gol n-a dat Rotariu la greci.

Mai are încă 2 ani de contract cu Ludogoreţ, dacă vom primi oferta pentru el suntem deschişi la discuţii. Aşteptăm să se întoarcă la pregatire şi după aceea vom vedea ce decizie va lua şi antrenorul„, a dezvăluit Cosmin Moţi în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cu 300 de meciuri jucate în tricoul lui Ludogoreţ, Moţi are un rol important la clubul din Bulgaria. Anul trecut, fostul dinamovist a fost numit director tehnic.

Reclamă

Dorin Rotariu ar putea juca pe postul lui Cordea, în cazul în care se face transferul acestuia în Polonia, la Legia Varşovia.

E adevarăt, am primit oferta pentru Cordea. Vreau 3 milioane de euro pe el” spune Becali. FCSB l-a pierdut şi pe Valentin Gheorghe, care a plecat la nou-promovata din Turcia – Umranyespor! 600.000 de euro va primi FCSB, dacă turcii îl transferă definitiv. Fotbalistul n-auzise de noua echipă, până să semneze.

„Da, am căutat-o şi am văzut. E o echipă ce trebuie, este şi în Istanbul şi sper să fie ok! (Reporter: Câtă baclava mănânci?) Chiar îmi place, să ştii, baclavaua!„, a spus Valentin Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe era arma secretă a lui Toni Petrea, de pe bancă. Şi-a găsit un urmaş. „Pentru că a lipsit foarte mult, sper să fie Florinel Coman”, a declarat Vali Gheorghe la plecarea din ţară.

Rotariu, așteptat să facă furori la FCSB

Dorin Rotariu se află pe radarul lui Gigi Becali și ar putea semna cu FCSB în această vară, sub formă de împrumut. Iosif Rotariu, unchiul mijlocașului, are mare încredere în calitățile lui și se așteaptă ca acesta să devină golgheterul Ligii 1, dăcă se va întoarce în țară.

Chiar dacă nu îi recomandă o revenire în România, Iosif Rotariu este convins să nepotul său ar face furori în fotbalul nostru.

Cu siguranță, la calitățile pe care le-a avut și le are și acum, așteptările mele erau mult mai mari. Eu cred că ar fi trebuit să fie unul dintre titularii de la echipa națională pentru că are foarte multe calități. Accidentările l-au oprit cumva, a avut o stagnare. Eu cred în el, e tânăr, are niște calități, are mentalitate acum.

Avea niște execuții, viteză foarte bună. Acum e foarte greu de spus dacă i-aș recomanda să revină în România. Dacă se întoarce, iese golgheterul României, sunt convins de lucrul ăsta. Campionatul e foarte scăzut din punct de vedere valoric și atunci, la calitățile lui, cu siguranță ar fi golgheterul României.

Pe de altă parte, ar pierde mult din mentalitatea cluburilor de afară, unde este o disciplină, o pregătire suplimentară, totul e monitorizat. Poate că ar fi un pas înapoi. Campionatul intern e scăzut din punct de vedere valoric, dar, dacă ar marca foarte multe goluri, l-ar chema la echipa națională și poate aici ar fi un plus.

Cu cât stai mai mult afară, cu atât înveți mult mai multe lucruri, te adaptezi la ce înseamnă fotbalul profesionist. Acum el are această mentalitate de profesionist, se pregătește individual foarte mult, e disciplinat. El încă are timp. Eu la 28 de ani am plecat la Campionatul Mondial, el are 27 (n.r. – va împlini în iulie)”, a spus Iosif Rotariu, pentru sport.ro.

Reclamă

Mijlocașul de 26 de ani cotat la 500.000 de euro și-a încheiat împrumutul la Atromitos și revine la Ludogorets, club cu care mai are contract până în 2024. FCSB va încerca la rândul ei să-l împrumute pe fotbalistul care nu și-a trecut în cont sezonul trecut decât două pase decisive.

Recomandări
  • Dorin Rotariu, dorit de Gigi Becali la FCSB
  • Anunţul făcut de Cosmin Moţi în exclusivitate pentru Antena Sport

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și