Închide meniul

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 octombrie 2024, 23:49

Reclamă
Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul

Costel Gâlcă/ Profimedia

Costel Gâlcă a avut un discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul, scor 1-1. Antrenorul Universităţii Craiova a recunoscut că echipa lui Dorinel Munteanu merita să câştige partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gălcă a oferit o lecţie de fair-play fără precedent în fotbalul românesc şi a spus că echipa lui Dorinel Munteanu merita să câştige după aspectul jocului.

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul

A fost un meci cum mă aşteptam. Echipa mea nu s-a ridicat la aşteptările pe care le avem. Ştiam că e o echipă agresivă, care e mai bine adaptată la teren. Problema e că puteam să îi prindem pentru că vin la pressing om la om. Nu am putut să o facem pentru că şi ei au pus presiune. Lukic a luptat cât a putut, sper ca nivelul lui să crească de la meci la meci că avem nevoie de el.

Trebuie să fii inteligent, să te adaptezi terenului şi adversarului. Noi ca echipă să avem o progresie şi în joc şi în tot. E pozitiv pentru el şi pentru echipă că a marcat. Sper să marcheze şi alţi jucători. După jocul pe care l-am prestat astăzi, am câştigat un punct. Dacă trebuia să fie o câştigătoare, meritau ei. Acesta este adevărul. Pauza e binevenită, dar până la un punct. Vor pleca mulţi jucători la echipele naţionale şi să vină sănătoşi toţi„, a spus Costel Gâlcă la digisport.ro.

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

Oţelul Galaţi şi Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 1-1. Juric a deschis scorul cu o execuţie superbă cu călcâiul. Craiova a egalat prin reuşita lui Baiaram.

Reclamă
Reclamă

În partida de la Galați, Oțelul a dat prima lovitură, în minutul 5, prin Juric, care a înscris un gol cu călcâiul. Replica oltenilor a venit în minutul 14, atunci când Baiaram a înscris, după devierea lui Silva.
Cele două echipe s-au încurcat reciproc în lupta pentru primul loc și au ratat ocazia de a se aproia de U Cluj. După acest rezultat, Universitatea Craiova este pe locul 2 în Liga 1, cu 20 de puncte, la 3 lungimi de lider. De cealaltă parte, Oțelul este pe 3, cu 19 puncte și un meci în minus față de olteni și ardeleni.

Reclamă
Recomandări

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 6 oct.

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10 6 oct.

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:29

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

23:06

Reacţia lui Denis Drăguş, după ce a dat o pasă decisivă în Hatayspor – Trabzonspor 1-1: „Trebuie să fim mai buni!”

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și