Închide meniul

Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2024, 9:00

Reclamă
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!

Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali

Costel Gâlcă şi Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Costel Gâlcă a avut o reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali. Ultimul antrenor care i-a adus titlul FCSB-ului este convins că nu numai patronul merită felicitat, în cazul în care roş-albaştrii câştigă trofeul Ligii 1 după o pauză de 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gâlcă asigură că un rol important l-au avut şi Elias Charalambous şi Mihai Pintilii, cei care sunt zi de zi la antrenamentele echipei. Tehnicianul care este dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova ştie şi care a fost „reţeta succesului” lui Becali.

Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali

(Este o palmă pentru antrenorii români faptul că FCSB ia campionatul cu Gigi Becali conducând tot?) Nu ştiu dacă conduce tot pentru că nu face antrenamente cu echipa, sunt multe lucruri… Ei se implică zi de zi (n.r. Mihai Pintilii și Elias Charalambous), ei fac antrenamentele și aduc echipa într-o formă optimă la meci.

E și meritul lor. Nu știu cât e meritul lor, dar sunt jucători buni, toți din lot sunt foarte buni ca valoare. Trebuie să pui pe cei mai buni, pe cei mai în formă la momentul respectiv.

El (n.r. Gigi Becali) face un lucru foarte bun, înveștește și a fost constant mulți ani. A ajutat fotbalul românesc, numai că își pune banii și este de atâția ani în fotbalul românesc, cumpără din fotbalul românesc. În rest, nu comentez.

Reclamă

Au avut câțiva ani care au pierdut titlul în ultimele etape. FCSB invește foarte mult, ajută fotbalul românesc, crează condiții pentru antrenorul de acolo pentru a câștiga titlul„, a declarat Costel Gâlcă la fanatik.ro.

În perioada în care Costel Gâlcă a câştigat titlul cu FCSB, Gigi Becali era după gratii. Atunci, roş-albaştrii au reuşit un sezon impresionant şi au câştigat trei trofee: titlul, Cupa României şi Cupa Ligii.

După primele 3 etape din play-off, FCSB are 10 puncte avans faţă de CFR Cluj şi Universitatea Craiova. O poate scoate definitiv din calcule pe gruparea din Gruia în cazul în care câştigă meciul care va fi azi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali îl va îmbogăţi pe Elias Charalambous

Gigi Becali a dezvăluit că Elias Charalambous va părăsi echipa atunci când îşi va dori şi că va primi o primă uriaşă, dacă FCSB va ajunge în Liga Campionilor. De asemenea, Becali a promis, în direct, şi faptul că îi va mări salariul antrenorului cipriot:

Charalambous este antrenorul care pleacă atunci când vrea el. Dacă ne calificăm în Liga Campionilor, îi fac salariul de 5 ori mai mare şi îi dau şi câteva sute de mii ca primă, nu ce are contract”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

În acest moment, Elias Charalambous are unul dintre cele mai mici salarii din Liga 1, el câştigând 5000 de euro pe lună la FCSB. Atunci când a ajuns la echipa lui Gigi Becali, el câştiga 10.000 de euro, dar a acceptat să îi fie redus salariul, după ce formaţia roş-albastră a pierdut titlul în faţa celor de la Farul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și