Închide meniul

Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru

Viviana Moraru Publicat: 16 aprilie 2024, 22:48

Reclamă
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru

Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova

Costel Gâlcă / Profimedia

Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Mihai Rotaru a dat lovitura şi l-ar fi convins pe antrenorul care i-a adus lui FCSB ultimul titlu să vină în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor, după ce bulgarul Ivaylo Petev a fost demis. Mihai Rotaru a luat această decizie, după ce oltenii au suferit trei eşecuri consecutive, în toate competiţiile.

Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova

Conform fanatik.ro, Costel Gâlcă va semna cu Universitatea Craiova miercuri, fiind înţeles cu Mihai Rotaru în proporţie de 99%. Mai sunt de pus la punct ultimele detalii din contractul pe care antrenorul îl va avea la formaţia din Bănie.

Antrenorul care a făcut-o pe FCSB campioană în urmă cu nouă ani va sta pe banca Universităţii Craiova la duelul cu Sepsi, programat duminică, de la ora 19:00.

Gâlcă va semna cu Universitatea Craiova un contract valabil pe două sezoane şi două luni. Tehnicianul de 52 de ani va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună, în Bănie.

Reclamă

Costel Gâlcă era liber de contract de la finalul anului trecut, după ce s-a despărţit de Radomiak, formaţie din prima ligă din Polonia. În Liga 1, antrenorul a antrenat-o doar pe FCSB, alături de care a câţştigat titlul, Cupa României şi Cupa Ligii în 2015. Imediat după aceste realizări, antrenorul a plecat de pe banca roş-albaştrilor, urmând să o antreneze pentru jumătate de sezon pe Espanyol.

De-a lungul carierei, Gălcâ le-a mai pregătit pe Al-Taawoun, Al-Feyha, Vejle, Al-Hazem şi Radomiak.

Pe lista lui Mihai Rotaru, după cum sursele AntenaSport au afirmat, a fost şi Mirel Rădoi. Negocierile dintre Mihai Rotaru şi fostul selecţioner au picat, iar Gâlcă urmează să o preia pe Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova

Gică Hagi a surprins pe toată lumea şi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova, după ce a învins gruparea din Bănie, scor 2-1, în etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1.

„Gică Popescu poate să vină. E al vostru și ar fi bine, din punctul meu de vedere, dar cu mine nu. Când intri la baza noastră, acolo scrie ‘Farul Forever’. Voi fi numai la Farul în România. Afară pot să mă duc oriunde, dar aici m-a crescut Farul, Farul mi-a dat prima oară de mâncare și m-am întors acasă. Eu sunt netransferabil.

Nu se poate, cu părere de rău – știți cât vă respect și vă iubesc (n.r – pe cei din Craiova). Era și o datorie de-a mea la un moment dat, a fost un păcat că atunci n-a fost să fie, dar așa au fost drumurile. Vă respect, vă iubesc, îmi place mult spiritul de aici, dar îl aveți pe Gică. Luați-l pe el. Sau pe ceilalți Gică.

Faceți o echipă tehnică foarte puternică, foarte bună. Trebuie să revină spiritul care era înainte. Vă lipsește spiritul care era înainte. Fotbal aveți, aveți jucători, dar vă lipsește spiritul de a câștiga zi de zi„, a spus Gică Hagi, la conferința de presă, potrivit sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și