Închide meniul

Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2024, 8:47

Reclamă
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!. Anunț ferm despre venirea în Bănie

Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova

Gică Hagi şi Gică Popescu / Hepta

Gică Hagi a surprins pe toată lumea şi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova, după ce a învins gruparea din Bănie, scor 2-1, în etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi este gata să îşi lase preşedintele Farului să plece la echipa lui Mihai Rotaru, dacă „Baciul” va fi ofertat de Mihai Rotaru. Totuşi, „Regele” a ţinut să precizeze că nu ar fi dispus să ajungă şi el la Universitatea Craiova.

Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova

Managerul tehnic al campioanei en-titre anunţă că Farul va fi singura echipă din România pe care o va mai antrena.

Gică Popescu poate să vină. E al vostru și ar fi bine, din punctul meu de vedere, dar cu mine nu. Când intri la baza noastră, acolo scrie ‘Farul Forever’. Voi fi numai la Farul în România. Afară pot să mă duc oriunde, dar aici m-a crescut Farul, Farul mi-a dat prima oară de mâncare și m-am întors acasă. Eu sunt netransferabil.

Nu se poate, cu părere de rău – știți cât vă respect și vă iubesc (n.r – pe cei din Craiova). Era și o datorie de-a mea la un moment dat, a fost un păcat că atunci n-a fost să fie, dar așa au fost drumurile. Vă respect, vă iubesc, îmi place mult spiritul de aici, dar îl aveți pe Gică. Luați-l pe el. Sau pe ceilalți Gică.

Reclamă

Faceți o echipă tehnică foarte puternică, foarte bună. Trebuie să revină spiritul care era înainte. Vă lipsește spiritul care era înainte. Fotbal aveți, aveți jucători, dar vă lipsește spiritul de a câștiga zi de zi„, a spus Gică Hagi, la conferința de presă, potrivit sport.ro.

Născut la Calafat, Gică Popescu a scris istorie la Universitatea Craiova. Fostul fundaş central şi-a început cariera în Bănie, la echipa pentru care a jucat peste 120 de meciuri. A îmbrăcat apoi tricoul celor de la PSV, Tottenham, Barcelona, Galatasaray, Lecce, Dinamo şi Hannover.

Florin Răducioiu știe cine este antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova

Patronul oltenilor caută un înlocuitor pentru Ivaylo Petev, antrenor pe care l-a dat afară după înfrângerea cu FCSB, scor 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Răudcioiu este de părere că Gâlcă este cel mai bun tehnician pentru echipa lui Mihai Rotaru. Fostul internațional are încredere în omul care a câștigat „tripla” cu FCSB în 2015 și crede că oltenii se vor bate la titlu, în sezonul viitor, cu Costel pe bancă.

Rădoi și Gâlcă sunt doi antrenori diferiți. Costel este mult mai experimentat, a fost campion cu FCSB, s-a maturizat și el. Nu ai cum să nu îmbunătățești modul de a lucra. Dacă aș fi patron, l-aș lua pe Costel! Este extrem de echilibrat, este un tip care știe în momentele dificile să ia niște decizii importante. Îmi place calmul lui, îmi place echilibrul lui.

La titlu nu cred că mai sunt șanse, dar el va aduce ceva nou. Depinde cât va reuși să îi motiveze și să creadă în aceste șanse de pe hârtie, dar nu cred că mai sunt șanse. Costel trebuie să încerce să-și cunoască jucătorii, să îi motiveze. Evident, la anul se bate la titlu, dar nu să-l aduci pentru o lună și jumătate sau două. Îl aduci să pună bazele și pentru a câștiga anul viitor titlul”, a spus Florin Răducioiu, potrivit sursei citate anteror.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și