Închide meniul

Cota unui jucător de la FCSB s-a mărit de 30 de ori. Gigi Becali are motive de bucurie. Cât a ajuns să coste

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2022, 15:30

Cota unui jucător de la FCSB s-a mărit de 30 de ori. Gigi Becali are motive de bucurie. Cât a ajuns să coste

Cota unui jucător de la FCSB s-a mărit de 30 de ori.

Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Cota unui jucător de la FCSB s-a mărit de 30 de ori. Este vorba de Andrei Cordea, care, în urmă cu trei ani avea o cotă de piață de 50.000 de euro, pe vremea când juca pentru Novara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între timp, evoluțiile de la Hermannstadt și FCSB l-au ajutat să aibă o valoare de 30 de ori mai mare, care ajunge acum la 1.5 milioane de euro, după ultimul update făcut de transfermarkt.de, cu o lună în urmă.

Cota unui jucător de la FCSB s-a mărit de 30 de ori

Gigi Becali chiar are motive de bucurie dacă ținem cont că a plătit doar 50.000 de euro pentru Cordea, în iulie 2021, când l-a transferat de la Academica Clinceni.

Cordea are un sezon reușit la FCSB: a marcat șase goluri și a dat și trei pase decisive în cele 19 meciuri disputate în toate competițiile pentru echipa din Berceni.

Andrei Cordea, ofertă din Arabia Saudită

Cu o lună în urmă, Cordea a avut o ofertă din Arabia Saudită, de trei milioane de euro. Gigi nici nu a vrut să audă. A cerut 10 milioane de euro pentru jucător.

Reclamă

„Mi-a plăcut Cordea, pentru că a dat gol. E un lucru bun că a dat. Trei milioane ofertă pe Cordea am avut, eu le-am cerut 10. Nu au mai continuat, o să vedem acum. Ei erau arabi”, a declarat Gigi Becali, în septembrie.

Nicolae Dică l-a făcut să râdă pe Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu a izbucnit în râs când a auzit o declarație a lui Nicolae Dică prin care acesta anunța că își dă demisia de la FCSB când vrea el. Pentru fostul mare arbitru e evident faptul că decizia e la Gigi Becali.

”Când citesc asta cu ’îmi dau demisia când vreau eu, nu altcineva, mă gândesc că ’uite că a venit un șef și peste Becali’, așa scrie. Am citit ce scrie”, a reacționat Crăciunescu, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

”Eu un act voit de scris (nr – se referă la demisia lui Dică), pentru că de dat afară tot îl dă afară celalălat când vrea”, a mai spus fostul mare arbitru internațional.

Mulți fani ai celor de la FCSB așteptau, poate, o demisie după cele 10 goluri încasate cu Silkeborg, în cele două manșe identice. Nu a fost cazul. Dică așteaptă ”un semn” de la patron, care poate veni după primul rezultat negativ în Liga 1.

„Acesta este scopul meu, să mă gândesc la ceea ce voi face mâine, poimâine, nu la ceea ce s-a întâmplat în trecut. Ce a fost, s-a dus!

Demisia mi-o dau când cred eu că e! Când cred eu că trebuie să îmi dau demisia, atunci mi-o dau! Nu mă iau după altcineva. Când patronul nu va mai avea răbdare, vom avea o discuție și vedem la ce concluzie ajungem”, au fost declarațiile care l-au făcut să râdă pe Crăciunescu.

Recomandări
  • Andrei Cordea e cotat la 1.5 milioane de euro
  • Becali a plătit 50.000 de euro pentru Cordea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și