Închide meniul

Cotele de piață ale lui Darius Olaru și Florinel Coman au „explodat”! Gigi Becali poate încasa o avere pe vedetele sale

Alex Ioniță Publicat: 5 iunie 2024, 18:00

Reclamă
Cotele de piață ale lui Darius Olaru și Florinel Coman au explodat”! Gigi Becali poate încasa o avere pe vedetele sale

Cotele de piață ale lui Darius Olaru și Florinel Coman au „explodat”!

Colaj cu Darius Olaru, Florinel Coman și Gigi Becali / Profimedia și Hepta

Cotele de piață ale lui Darius Olaru și Florinel Coman au „explodat”! Jucătorii de la FCSB sunt acum, de departe, cei mai valoroși fotbaliști din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Site-ul de specialitate Trnasfermarkt a actualizat recent cotele de piață ale tuturor jucătorilor. Acum, Gigi Becali are un nou motiv de bucurie.

Cotele de piață ale lui Darius Olaru și Florinel Coman au „explodat”!

Conform Transfermarkt, Darius Olaru și Florinel Coman valorează acum câte 7 milioane de euro. Astfel, „la pachet”, cei doi valorează acum 14 milioane de euro.

Gigi Becali va ieși astfel cu un profit uriaș de pe urma unei eventuale vânzări a celor doi, la sumele prezentate pe site-ul de specialitate.

Pe Florinel Coman patronul l-a adus în 2017, de la Viitorul (acum Farul), în schimbul sumei de 3 milioane de euro. Astfel, în cazul unei vânzări, Gigi Becali va obține un profit de 4 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Totuși, de notat este faptul că „Mbappe” de România are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Astfel, pentru a obține o sumă mai mare în schimbul său, Gigi Becali trebuie să se înțeleagă cu jucăorul, pentru a-i modifica contractul.

De cealaltă parte, Darius Olaru a ajuns la FCSB în anul 2020, de la Gaz Metan Mediaș, în schimbul sumei de 600.000 de euro. În cazul în care Gigi Becali va încasa 7 milioane de euro pentru transferul său, profitul va fi unul impresionant, de 6,4 milioane de euro!

Iată care este TOP 10 al celor mai scumpi jucători din Liga 1:

Reclamă

1. Florinel Coman – 7.000.000 de euro
2. Darius Olaru – 7.000.000 de euro
3. Alexandru Mitriță – 3,500.000 de euro
4. Albion Rrahmani – 3,500.000 de euro
5. Ștefan Târnovanu – 3.000.000 de euro
6. Adrian Șut – 2.700.000 de euro
7. Cristian Manea – 2.500.000 de euro
8. Philip Otele – 2.500.000 de euro
9. Octavian Popescu – 2.300.000 de euro
10. Vladimir Screciu – 2.300.000 de euro

Florinel Coman rămâne la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul momentului pentru fanii campioanei

Patronul campioanei a dezvăluit că a discutat cu oficialii echipei din Qatar și că le-a spus toate condițiile pe care le are, pentru ca mutarea să se materializeze.

Totuși, Becali a spus că Florinel Coman nu va mai pleca de la FCSB pentru că arabii nu au mai dat „niciun semn de viață” de la discuția anterioară.

”Nu mai pleacă! Eu m-am dat peste cap? Voi, toți! Eu din respect și bun simț vă spun tot ce se întâmplă, n-am băgat nimic de la mine. Eu nu cred că puteam să cer mai mult, e publică informația cu cinci milioane, toată lumea știe.

Le-am spus toate condițiile și n-au mai dat niciun semn de viață de atunci. Părerea mea e că ei cred că puteau da pe jucător până în patru milioane”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

16:26

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM în AntenaPLAY

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și