Închide meniul
Foto

Cozi interminabile la casele de bilete înaintea derby-ului Rapid – FCSB. Imagini incredibile din Giulești

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 iulie 2022, 17:22 / Actualizat: 22 iulie 2022, 19:22

Cozi interminabile la casele de bilete înaintea derby-ului Rapid – FCSB. Imagini incredibile din Giulești

Rapid - FCSB e derby-ul etapei în Superliga

Fanii Rapidului, la coadă pentru bilete la derby-ul cu FCSB / AS.RO

Fanii au luat cu asalt casele de bilete înaintea derby-ului Rapid – FCSB. S-au format cozi interminabile la stadionul Giulești, deși meciul e programat abia peste două zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – FCSB e derby-ul etapei în Superliga. Giuleștenii vor să profite de criza roș-albaștrilor și să obțină o nouă victorie în fața rivalilor.

Cozi interminabile la casele de bilete înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Se anunță o atmosferă incendiară la Rapid – FCSB. Derby-ul va avea loc, cel mai probabil, cu casa închisă. Fanii deja au luat cu asalt casele de bilete.

Rapid – FCSB va fi duminică, de la ora 21:30 şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro. Giuleştenii au pierdut în prima etapă, scor 0-1, cu CFR Cluj. FCSB vine după remiza de pe Arena Naţională cu nou-promovata U Cluj, scor 1-1.

În sezonul trecut, ambele derby-uri dintre Rapid și FCSB s-au jucat pe Arena Națională, iar victoriile au fost împărțite. Giuleștenii au câștigat cu 1-0 în turul sezonului regular, iar roș-albaștrii s-au impus cu 3-1 la retur.

Reclamă

Câte bilete mai oferă Rapidul celor de la FCSB, la derby-ul din Giuleşti

Oficialii celor de la Rapid le-au făcut o surpriză fanilor, şi le vor suplimenta numărul de bilete, alocat pentru meciul cu FCSB. Astfel, echipei oaspete, le vor fi acordate doar 600 de bilete, în sectorul destinat lor.

„Avem o surpriză pentru suporterii noștri! La meciul de duminică, cu FCSB, am decis să le oferim oaspeților doar 600 de locuri, în sectorul destinat acestora, astfel încât vom suplimenta numărul de locuri pentru rapidiști cu 2400”, a fost anunţul transmis de cei de la Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Totodată, pentru a se evita altercaţiile între suporteri din timpul partidei, „giuleştenii” au anunţat ca va exista o zonă liberă între sectorul destinat fanilor FCSB şi sectorul fanilor rapidişti.

Reclamă 4 / 0/3

Între sectorul oaspeților și cel al suporterilor rapidiști de la Peluza Sud va exista o zonă tampon, de 800 de locuri”, au mai completat cei de la Rapid.

Rapid – FCSB va fi arbitrat de Istvan Kovacs

Rapid – FCSB va fi arbitrat de Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român al momentului, conform prosport.ro. 

Istvan Kovacs a arbitrat și ultimul derby dintre cele două formații, disputat în decembrie 2021, câștigat cu 3-1 de FCSB. Atunci, a dictat penalty pentru Rapid în prelungirile primei reprize și l-a eliminat pe Junior Morais în minutul 77 pentru cumul de cartonașe.

În sezonul trecut, FCSB a câștigat șase din cele șapte partide în care a fost arbitrată de Istvan Kovacs. La Rapid s-a aflat la centru doar de două ori, iar giuleștenii n-au câștigat nicinul dintre meciuri.

Cristian Săpunaru și-a ispășit cele două etape de suspendare după ce a fost eliminat în meciul cu FC U Craiova 1948 din finalul sezonului trecut. Căpitanul Rapidului a devenit astfel eligibil pentru duelul cu marea rivală.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și