Închide meniul

Rapid s-a răzgândit! Câte bilete îi mai oferă FCSB-ului, la derby-ul din Giuleşti

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2022, 16:46 / Actualizat: 18 iulie 2022, 20:31

Reclamă
Rapid s-a răzgândit! Câte bilete îi mai oferă FCSB-ului, la derby-ul din Giuleşti

Rapid - FCSB, aproape sold out

Suporterii Rapidului, în timpul unui meci / Hepta

Rapid a anunţat, prin intermediul paginilor oficiale, că le vor aloca doar 600 de bilete celor de la FCSB, pentru partida de duminică seara. Astfel, „giuleştenii” vor suplimenta numărul de bilete pentru fanii vişinii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid şi FCSB se vor întâlni în a doua etapă din Superliga. Cele două nu au avut startul dorit în noul sezon, „giuleştenii” pierzând pe terenul campioanei, după un final dramatic, iar FCSB a remizat pe teren propriu cu nou-promovata U Cluj.

Rapid le oferă fanilor FCSB doar 600 de bilete. Anunţul oficial

Oficialii celor de la Rapid le-au făcut o surpriză fanilor, şi le vor suplimenta numărul de bilete, alocat pentru meciul cu FCSB. Astfel, echipei oaspete, le vor fi acordate doar 600 de bilete, în sectorul destinat lor.

„Avem o surpriză pentru suporterii noștri! La meciul de duminică, cu FCSB, am decis să le oferim oaspeților doar 600 de locuri, în sectorul destinat acestora, astfel încât vom suplimenta numărul de locuri pentru rapidiști cu 2400”, a fost anunţul transmis de cei de la Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Totodată, pentru a se evita altercaţiile între suporteri din timpul partidei, „giuleştenii” au anunţat ca va exista o zonă liberă între sectorul destinat fanilor FCSB şi sectorul fanilor rapidişti.

Reclamă

„Între sectorul oaspeților și cel al suporterilor rapidiști de la Peluza Sud va exista o zonă tampon, de 800 de locuri”, au mai completat cei de la Rapid.

Gigi Becali se teme de meciul cu Rapid: ”Dacă jucăm aşa, o să fim ciuca bătăilor”

Gigi Becali se teme de meciul cu Rapid, din etapa a doua a Superligii, după evoluția roș-albaștrilor din partida cu U Cluj, terminată la egalitate, 1-1.

Mai mult, Becali susține că dacă jocul vedetelor sale nu se va schimba, acesta va pierde și banii din grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

”Ce să văd? Dacă jucăm aşa, o să fim ciuca bătăilor dacă jucăm aşa. Nici calificare, nici Conference. Eu am înnebunit… vreau posesie, băi Toni Petrea vreau posesie. Pasează! Pas, pas, pas, până îi oboseşti!

De ce nu au pasat? Pentru că Tavi când ajunge mingea la el e vedetă. Şi eu sunt vinovat. Pentru ce driblezi să pierzi mingea? Cordea când vine mingea vrea să dea ca Maradona. Pasează, mă!”, a spus Becali, la Digi Sport.

Adi Mutu, mesaj categoric pentru Dan Şucu şi Victor Angelescu după înfrângerea cu CFR Cluj

Adi Mutu a avut un mesaj categoric pentru Dan Şucu şi Victor Angelescu, după CFR Cluj – Rapid, scor 1-0, din prima etapă a Superligii. Antrenorul giuleştenilor a cerut de urgenţă întăriri pentru a putea conta în lupta pentru play-off

„Briliantul” e convins că a avut un ghinion incredibil în Gruia, pe terenul campioanei en-titre. A fost nevoit să facă trei schimbări încă din prima repriză. L-a pierdut şi pe Rareş Ilie, care a semnat cu Nice şi a adus 5 milioane de euro în conturile Rapidului.

„O seară plină de ghinion. Am fost nevoiţi în minutul 30 să facem 3 schimbări. Eu cred că un punct era meritat. A fost un meci deschis, spectaculos, dar acesta este fotbalul. Sunt lucruri pe care nu putem să le controlăm, au fost accidentări neaşteptate. Venim după o pregătire, dar e o seară plină de ghinion şi s-a văzut până la sfârşit.

Cred că în repriza a doua am jucat fotbal. Am dominat în anumite momente CFR-ul, echipa campioană. Prin pase, pentru că talia nu ne ajuta. Am încercat să construim printr-o posesie progresivă. Gândiţi-vă că astăzi, în lot am avut 7 jucători U21. Am făcut cele trei schimbări şi, în cele trei momente, aveam numai copii. Oricum, era greu pentru că aveam numai jucători neexperiementați pe bancă. Pe final, am terminat meciul bine, fără accidentați. A fost o seară plină de ghinion.

Avem nevoie de jucători, asta e clar. Conducerea știe acest lucru și sper să luăm cât mai repede 4-5 jucători”, a declarat Adi Mutu pentru digisport.ro.

Reclamă

Pentru Rapid urmează alte două meciuri „de foc”. Etapa viitoare primeşte vizita rivalei FCSB, pe stadionul din Giuleşti. La o săptămână distanţă, jucătorii lui Adi Mutu au deplasare în Bănie, cu Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și