Închide meniul

„Craiova nu a abandonat lupta la titlu!” Reacţia neaşteptată a lui Mihai Stoica, după demiterea lui Petev: „Să vă spun de ce!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2024, 0:04

Reclamă
„Craiova nu a abandonat lupta la titlu! Reacţia neaşteptată a lui Mihai Stoica, după demiterea lui Petev: „Să vă spun de ce!

Reacţia neaşteptată a lui Mihai Stoica, după demiterea lui Petev

Mihai Stoica / Profimedia Images

Reacţia neaşteptată a lui Mihai Stoica, după demiterea lui Petev. Oficialul celor de la FCSB e de părere că Universitatea Craiova nu a abandonat lupta la titlu nici dacă este la 10 puncte în spatele celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că nu este surprins că Mihai Rotaru a decis să renunţe la bulgarul Ivaylo Petev, ci doar momentul în care a decis acest lucru.

Reacţia neaşteptată a lui Mihai Stoica, după demiterea lui Petev

„Surprins? Nu m-a surprins foarte tare, mă surprinde că vine într-un moment în care nu e altă soluţie. Am înţeles că e Dragoş Bon şi nu cred că asta e soluţia. Bate la uşă meciul cu Farul şi cred că nici acum Craiova n-a abandonat lupta pentru titlu.

Să spun de ce. Ştiu cum faci calculele, că tragi speranţe, Rapid a pierdut trei la rând, de ce nu ar pierde şi FCSB? Craiova, care nu are meciuri uşoare, gândeşte că poate veni la patru puncte. Cred cu convingere că ăla a fost momentul decisiv, faptul că a fost eliminat din Cupă, că era considerat simplu.

Cred că a fost şi o conjunctură total nefavorabilă lui Petev, faptul că cei mai buni trei jucători au lipsit. Mihai Rotaru a gândit-o aşa, că dacă au ieşit din Cupă, măcar în campionat să bată (n.r. – FCSB), iar dacă nici aici nu se întâmplă nimic, mergem cu altcineva”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Rotaru, anunţ despre noul antrenor: „El va fi la meciul cu Farul!”

Mihai Rotaru a făcut un anunţ despre noul antrenor al Universităţii Craiova! Patronul oltenilor a spus că la meciul cu Farul pe bancă va sta Dragoş Bon. De asemenea, Rotaru a anunţat şi data când va fi prezentat noul tehnician. Mihai Rotaru a spus că nu se grăbeşte să numească un antrenor care să fie doar până la finalul sezonului. Rotaru a dat detalii şi despre discuţiile cu Ivaylo Petev.

„Nu ştiu să fi anunţat vreun antrenor pentru meciul cu Farul. Nu sa fost vorba despre opţiunea Papură niciodată, echipa va fi condusă de Dragoş Bon.

Până în data de 17 aprilie nu vom numi un antrenor, optimistic vorbind, 17-18 e o dată fezabilă pentru numirea unui antrenor, dar până atunci, nu, că e o situaţie nouă, nu vrem să punem antrenor doar până la finalul sezonului. Avem discuţii deschise de aseară. Au fost lucruri interne, deşi decizia a fost de comun acord. Ne-am văzut aseară, stabilisem condiţiile rezilierii, doar că iniţial voiam să terminăm la finalul campionatului, să nu facem acum o schimbare. După care el a zis după meciul cu Farul, ca să ajutăm echipa, iar azi dimineaţă s-a ajuns la concluzia că e mai bine s-o facem de azi. Mai bine pentru echipă înseamnă.

Reclamă 4 / 0/3

Fiecare a avut o particică, dar contează că s-a ajuns la o rezolvare amiabilă. A fost dureros eşecul din Cupă, mai dureros poate eşecul cu FCSB, că puteam întra în lupta pentru campionat.

Nu au fost acuzaţii şi apărări. Petev e bărbat, la Craiova ştiţi cum se pune problema şi am mers pe drumul nostru, în condiţiile în care avem o relaţie bună. Nu s-a pus problema! Nu a plecat că a pierdut cu FCSB şi pentru Cupă. Sunt mai multe motive, au fost mai multe care au contat. Nu s-a pus discuţia că a pierdut cu FCSB şi cu Galaţi şi de aia să ne despărţim”, a spus Mihai Rotaru pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și