Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Balaj a anunţat că nu e sigur că Dan Petrescu va continua la CFR Cluj: „Nu ştim ce va urma! Nu depinde doar de noi”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2023, 14:30

Cristi Balaj a anunţat că nu e sigur că Dan Petrescu va continua la CFR Cluj: „Nu ştim ce va urma! Nu depinde doar de noi

Cristi Balaj l-a desfiinţat pe Andrei Chivulete, după Oţelul - CFR Cluj 2-2

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a anunţat că nu e sigur că Dan Petrescu va continua la CFR Cluj. Fosta campioană a României riscă să rateze cupele europene. CFR Cluj dă bătălia finală pentru Conference League cu FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în 2024 şi nu a semnat prelungirea contractului până în 2029, aşa cum i-a propus patronul Neluţu Varga.

Cristi Balaj a anunţat că nu e sigur că Dan Petrescu va continua la CFR Cluj

Este prematur, nu știm ce va urma, pentru că depinde și de el, nu numai de noi (n.r. – dacă e sigur că va rămâne sigur Dan Petrescu)„, a spus Cristi Balaj în exclusivitate pentru AS.ro.

Dan Petrescu a făcut scandal monstru după înfrângerea cu Farul. A înjurat, s-a luat de Hagi şi a fost la un pas să se ia la bătaie cu Zoltan Iaşko.

„S-a mai liniștit! El s-a simțit foarte rău, ieri, probleme medicale. A fost într-o stare fizică și psihică, care nu i-ar fi permis să se prezinte la finalul meciului”, a mai spus Balaj.

Reclamă

Dan Petrescu, circ total după CFR Cluj – Farul 1-2

Dan Petrescu a făcut „circ total” la finalul meciului dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” i-a făcut reproşuri lui Gică Hagi, chiar pe teren, fiind nemulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa, în ultima etapă a sezonului de Liga 1.

În ciuda înfrângerii cu Farul, CFR Cluj a terminat sezonul de Liga 1 pe locul trei, calificându-se astfel la barajul pentru cupele europene, unde se va duela cu FC U Craiova 1948.

Dan Petrescu a fost extrem de nervos la finalul partidei dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” s-a dus „glonţ” la jucătorii lui Gică Hagi, şi a purtat un dialog aprins cu Dragoş Nedelcu.

Reclamă 4 / 0/3

Prima reacţie a lui Neluţu Varga, după scandalul uriaş provocat de Dan Petrescu. Antrenorul ardelenilor a făcut o criză de nervi şi a sărit chiar la bătaie.

Îmi cer scuze în nume personal și al clubului CFR Cluj petru incidentele de aseară. Nu aceasta este imaginea CFR Cluj. Indiferent de presiune, trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul. Felicit echipa Farul Constanța pentru titlul de campioană și pentru modul în care a jucat seară la Cluj.

Acesta este drumul. Aceasta este calea, calea fotbalului, calea corectitudinii sportive cu orice preț. Dacă ne abatem de la ea, pierdem și esența fotbalului, esența unui club precum CFR Cluj. Ne pierdem identitatea, ceea ce este infinit mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat.

Vă asigur că, atât timp cât voi fi eu patron, nu veți mai vedea asemenea scene la CFR, indiferent de cât am fi de supărați, indiferent dacă am avut dreptate sau nu. Trebuie să producem fotbal, nu frustrări. Forța CFR Cluj!„, a spus Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și